Паричен ритуал, който ни дава възможност за увеличаване на доходите

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Паричен ритуал, който ни дава възможност за увеличаване на доходите
2475
Паричен ритуал, който ни дава възможност за увеличаване на доходите

Как да се научим да се наслаждаваме на всякакви финансови приходи.

Случва се човек да има работа и доста голяма заплата, но въпреки усилията и труда, в живота идва черен период, свързан с безпаричие. Непредвидените разходи възникват от липса на ясен източник.

Или съседът ще ни наводни, колата често подозрително се счупи, след което болестите идват една след друга.

Ако искате или не, започвате да вярвате в карма за лоши пари и намесата на други тъмни сили.

Парични ритуали

Хората, които вярват в свръхестественото, в този случай казват, че парите не са положени според съдбата и паричният канал е затворен . Причините могат да бъдат много.

Но най-често е одхвърлянето на парите с негативни нагласи като „няма пари“, „много е скъпо“, „бедността не е грях“. Човек чува такива фрази от детството и подсъзнателно започва да ги следва.

Случва се и някой да завижда на работлив човек и да пожелае зло. Това зло скоро се проявява и не позволява да се забогатее. Но каквато и да е причината за паричните затруднения, човек може да се опита да я промени.

Процесът на привличане на пари не е прост и се състои от няколко етапа . Последният е заклинание за събиране на пари .
Този паричен ритуал ще помогне да се привлекат пари от неизвестен досега източник и да се създаде обращение на средства. След ритуала отношението към парите се променя, появяват се допълнителни възможности за печелене и печеливши поръчки.

Ако искате да се появят повече пари в живота ви, започнете с желанието да промените всичко към по-добро. Забележете изобилието наоколо. Започнете да благодарите не само на хората, но и на Вселената за даровете на съдбата и дори за отрицателното преживяване, защото това ви учи да вземате правилни решения в бъдеще.

Бъдете позитивни, не се фокусирайте върху един източник на доходи. Помислете къде можете да приложите своите знания, опит и полза.

Парите са енергия. Бъдете в състояние да ги дадете безвъзмездно. Отървете се от негативните нагласи и си представете себе си като богат човек . Играйте тази роля с мисли за големи доходи и резултатът няма да се забави дълго.

Всеки път, когато имате голяма сума пари (заплата, авансово плащане), извършвайте паричен ритуал . Извършва се само с новопостъпили средства, получени за работа, обслужване. Не с намерените, не с подаръци, не със заети.

Трябва да работите с цялата сума или с банкнотата с най-висока номинал. За предпочитане манипулацията се извършва върху червена покривка . Между другото, препоръчително е да поставите цялата си заплата върху нея. Ще ви трябват също червена вълнена нишка и нов нож, който не се използва в ежедневието.

КАК ДА ПРОВЕДЕТЕ РИТУАЛ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ПАРИ

Вземете конец и измерете два пъти дължината на банкнотата, всеки път, като казвате: "При мен са парите, при мен е късметът, при мен е всичко, а при вас стоката и доставката" . Поставяйте измерената нишка от банкнотата всеки път вляво, без да я режете.

Като изговаряте думите и отмерите седем пъти, отрежете конеца с нож и я завържете здраво на дясната ръка, като я увиете няколко пъти. Парите не обичат да бъдат пасивни и да лежат у дома под матрака. Парите обичат цикъла и именно в цикъла техният поток се увеличава. Следователно дясната ръка е за стартиране на такова движение.

Носете нишката в продължение на 7 дни. Ако тя се скъса или се скъса няколко дни след ритуала, не бива да се разстройвате. Това означава, че нишката (и в този случай действа като талисман) улавя върху себе си някакво отрицателно въздействие и го неутрализира.

Конецът работи като защита. Той няма да даде парична печалба веднага след ритуала, но ще ви спаси от евентуална загуба. Ако това се случи, изслушайте чувствата си, можете да завържете отново конеца и да прекарате предписаните седем дни, но можете веднага да го изгорите.
След 7 дни срежете конеца с нож и изгорете, като спазвате мерките за безопасност. Банкнотите могат да бъдат изразходвани по-рано, без да чакате седем дни.

Повторете ритуала по всяко време, но поне 7 дни след предишния и винаги с прясно получени пари, честно спечелени!
Всички знаци и ритуали действат благодарение на нашето осъзнаване и намерение . Работете за тези, които вярват. А за тези, които не са поели отговорност за своята реалност , животът просто ще се случи.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft