По- добро от всеки дезифектант, а струва само стотинки

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Грижа за кожата
По- добро от всеки дезифектант, а струва само стотинки
3672
По- добро от всеки дезифектант, а струва само стотинки

Хлорхексидинът е антибактериално средство, което се използва за дезинфекция. Може да се намери във всяка аптека и струва стотинка. Следователно, той е добре познат на повечето хора и е в почти всеки комплект за първа помощ. Не съм изключение. Винаги нося бутилка разтвор в чантата си като дезинфектант за ръце . И аз също знам как да използвам "Хлорхексидин" в ежедневието.

Аз съм алергичен и много продукти ми създават дискомфорт. Този антисептик е без мирис и не изсушава кожата. Освен това отлично помага за справяне с често срещаните ежедневни проблеми. Днес ще ви разкажа за 6 начина за използване на "Хлорхексидин" , за които дори не сте знаели.

Как да използваме "Хлорхексидин" в ежедневието

Антисептикът ще ви помогне бързо и ефективно да се отървете от неприятните миризми от обувките си . Трябва да навлажните памучен тампон или кърпа с течност и да избършете добре вътрешността на обувката. Убиването на бактерии ще помогне да се неутрализират миризмите.Когато почиствате къщата, добавете 1-2 с.л.  "Хлорхексидин" в кофа с вода . 

Тогава подовете ви ще бъдат чисти и дезинфекцирани. Повърхностите могат да се избърсват и с кърпа, навлажнена с антисептик. За любителите на котки този инструмент също ще бъде полезен. Пръскайте кутията за отпадъци на домашен любимец с течност веднъж седмично и забравете за миризмата.

За да почистите кожата си , използвайте хлорхексидин веднъж седмично вместо тоник . Но не трябва да злоупотребявате с него, тъй като заедно с вредните, той премахва и полезните бактерии.Телефонът се превърна в неразделна част от живота ни. Когато говорим, поставяме мръсен екран върху лицето си, което може да причини обрив. 

 

Периодично избърсвайте екрана на смартфона с дезинфектантна гъба.Също така съветвам шофьорите да държат няколко бутилки в жабката. Дезинфекторът ще помогне за почистване както на повърхностите на колата, така и на изпарителя . Просто напръскайте течността близо до включения климатик. Между другото, методът е подходящ и за домашни климатични системи.

Както можете да видите, този уникален продукт има широк спектър от приложения. Той е на достъпна цена и отдавна е рекламиран като първокласен антисептик . Сега можете също така да използвате пълноценно всички свойства на "Хлорхексидин". В ежедневието той е просто незаменим. Споделете статията с приятелите си, информацията също ще им бъде полезна

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft