28 Март 2012
                
                168973
            
                                                                        Мусака от агнешко
                                                                                                Великденско гнездо
                                                                                                Великденска баница
                                                                                                Великденска салата със спанак
                                                                                                Великденска салата със зеленчуци
                                                                                                Ярешко печено със спанак
                                                                                                
                            Празнична агнешка супа
                                                                                                Млечен кебап
                                                                                                Сладки пиленца
                                                                                                Козуначен пудинг
                                                                                                Козунаци на плитка
                                                                                                Великденски кифлички
                                                                                                Великденски сладки със стафиди
                                                                                                Великденски сладки
                                                                                                Дреболии със заливка
                                                            
                Празнична агнешка супа
	1 кг нетлъсто агнешко месо
	70 г масло
	1 връзка зелен лук
	4-5 с.л. ориз
	по 1 връзка киселец, лапад и магданоз
	1 с.л. брашно
	1 бр. яйце
	1 ч.ч. кисело мляко
	сол, черен пипер
Месото се нарязва на хапки. Нарязаният на ситно лук се задушава в маслото. Прибавя се месото и то също се задушава. Посолява се и се посипва с черен пипер. Залива се с 8 ч.ч. гореща вода. Когато супата заври, се добавя оризът. Силата на огъня се намалява и се оставя да къкри още 30 минути. Тогава се добавят лападът, киселецът и магданоза, нарязани на ситно. Супата се оставя да ври още 10 минути, след което се застройва с кисело мляко, 1 с.л. брашно и 1 бр. яйце.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







