Преди известно време приятелят ѝ я напусна и тя започна да напълнява, когато веднъж в банята изпита голям ужас

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Бременност
Преди известно време приятелят ѝ я напусна и тя започна да напълнява, когато веднъж в банята изпита голям ужас
1996
Преди известно време приятелят ѝ я напусна и тя започна да напълнява, когато веднъж в банята изпита голям ужас

Любовните разочарования са част от живота на всеки един човек. Несподелена любов белязала и живота на 20-годишната студента Ема Алмейда.

Младата жена от бразилския град Казерис преди месеци се разделила с дългогодишния й приятел.

Зарязаното момиче се затворило у дома за няколко седмици докато преживее болката от раздялата. Ема спряла да ходи на фитнес и да спазва диета. Започнала да похапва много сладко, хамбургери и всякакви бързи закуски. Заради това с течение на времето тя започнала да напълнява.

Въпреки, че доста се позакръглила Ема не се притеснила, тъй като знаела, че яде повече от необходимото. С течение на времето обаче започнала да изпитва болки в ставите. Редом с това краката й започнали да се подуват и да я болят.

20-годишната студента отишла на лекар. Медиците я прегледали и решили, че има проблеми с бъбреците заради това й назначили изследвания за следващия ден.

Ема се прибрала у дома, но болките й започнали да се усилват – изпитвала дискомфорт в областта на корема, кръста и гениталите. Вечерта влязла в банята, за да си вземе душ. Точно тогава изпитала непоносима пронизваща болка, влякла се на земята и започнала да крещи.

„Паднах на плочките в банята. Усетих болка между краката ми, погледнах и видях, че от вагината ми се подава главичка на бебе. Дори не знаех как да реагирам! 

Изпълзях от банята, хванах телефона и повиках линейка. Докато чаках лекарите бебето обаче започна съвсем да излиза. Погледнах в интернет за клипове какво да правя – от тях видях как да прережа пъпната връв на бебето. Точно тогава дойдоха и лекарите. 

Баща си тръгна от болницата с новородения си син, чужда жена и бебето й

Вкараха мен и бебето в болница. За щастие детето бе здраво. Нямах идея, че съм бременна. През всичките тези месеци цикълът ми бе редовен, заради това не се притеснявах от факта, че напълнявам – мислех, че е от яденето“, споделя Ема.

Лекарите също потвърдиха, че 20-годишната жена е имала редовен цикъл и никои от тях не се е усъмнил, че е била бременна. Въпреки това те споделят, че т. нар. „цветна бременност“ е често срещано явление сред младите жени в Бразилия.

Ема е категорична, че откакто се е разделила с приятели си не е спала с друг мъж, а последвали ДНК-тестове потвърдили, че именно той е баща на неочакваното бебе.

Момчето признало детето, но въпреки това с Ема и до ден днешен не са се събрали отново, а 20-годишната студентка отглежда бебето си сама. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft