Предсказанията на Ванга за 2021-Точно преди смъртта си, пророчицата споделила виденията си-Видео

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Предсказанията на Ванга за 2021-Точно преди смъртта си, пророчицата споделила виденията си-Видео
96882
Източник: dariknews.bg
Предсказанията на Ванга за 2021-Точно преди смъртта си, пророчицата споделила виденията си-Видео

Баба Ванга несъмнено е сред най-големите феномени, съществували някога на планетата ни. Учените смятат, че цели  85% от предсказанията на пророчицата са се сбъднали досега.

И до днес се смята, че атаките на 11 септември в Ню Йорк, цунамито в Япония от 2004 г. и възхода на исляма са сред предсказанията ѝ. Ванга предвидила значими събития, които трябва да се случат чак до 5079 г. – годината, когато светът щял приключи

Точно преди смъртта си, на 85-годишна възраст, Ванга е предсказала, че 2021 г. "ще донесе нашествие на екстремисти" в Европа и че нашият континент ще бъде изправен пред химически атаки от "нашествениците". За 2021 г. тя също прогнозирала икономическия спад на Европа и опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин. Тя е вярвала, че заплахата за лидера на Кремъл може да дойде от неговата държава. В момента има слух, че Путин възнамерява да се откаже от властта доста по-рано от предвиденото. Дали това точно ще се окаже истина, тепърва предстои да разберем.

Ясновидката предсказала, че "светът ще страда от много катаклизми и големи бедствия. Съзнанието на хората ще се промени. Ще дойдат трудни времена. Хората ще бъдат разделени от вярата си. Ще има събития, които ще променят съдбата на човечеството".


За далечното бъдеще тя прогнозирала, че "животът в Космоса ще бъде открит и изведнъж ще стане ясно как животът на Земята се е появил за първи път", а през следващите 200 години хората ще влязат в контакт със своите духовни братя и сестри от други светове.

"Влаковете ще "летят", използвайки слънчева светлина. Производството на бензин ще спре, а Земята ще си почине." Все повече се дискутира използването на слънчевата енергия, така че прогнозата на Ванга не изглежда толкова футуристична. "Силен дракон ще завладее човечеството.Трите гиганта ще се обединят. Някои хора ще имат червени пари. Виждам числата 100, 5 и много нули", прогнозирала Ванга. Хора, които се опитват да тълкуват думите,  предполагат, че "драконът" е Китай, който се превърна в суперсила.

Дай твоята оценка:
4 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft