През СЕПТЕМВРИ 5 зодиакални знака са под защитата на Висшите сили! ГОЛЯМ паричен късмет и шеметни успехи!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
През СЕПТЕМВРИ 5 зодиакални знака са под защитата на Висшите сили! ГОЛЯМ паричен късмет и шеметни успехи!
53024
През СЕПТЕМВРИ 5 зодиакални знака са под защитата на Висшите сили! ГОЛЯМ паричен късмет и шеметни успехи!


Висшите сили - тоест тези извън контрола на волята на хората и най-често необясними събития - в астрологията символизират планетите: Уран, Нептун и Плутон. Подкрепата им осигурява защита от неприятности и носи неочакван късмет. През септември тези планети няма да са особено щедри, но някои знаци все пак ще получат нещо от тях. 

НА 1-ви септември ПЛУТОН ЩЕ ПОДКРЕПИ БЛИЗНАЦИ И ДЕВА КАТО ПЪТУВАНЕ И КОМУНИКАЦИЯ. 
Те ще могат да усвоят огромен поток от информация и да се справят с натиска на много хора. Ще имат късмета да говорят с големи маси от хората или с висшестоящи.

Близнаци и Дева могат да се чувстват в този момент, сякаш някой им диктува правилните думи. 

2 И 3 СЕПТЕМВРИ ПОД ЗАЩИТА НА ВИСШИ СИЛИ ЩЕ СА ЛЪВ И ДЕВА. 
Тригонът на Уран със Слънцето ще накара злополучните обстоятелства мигновено и магически да се променят. Там, където на Лъв и Дева изглеждаше, че няма изход, всичко ще се уреди моментално. 
А Уран може да даде неочакван късмет. Лъв и Дева ще имат уникален шанс и отново, когато не са мислили за това всичко в живота им ще се промени много бързо. За Девите - да се отърват от проблема и късмета ще бъдат свързани с някакъв изключително важен за тях въпрос, проблем, от който те са жизнено заинтересовани. Може да е неочаквано разбиране за това как да излязат от трудна ситуация.  Девите ще имат повече свобода и възможности за себеизразяване. Съдбата ще защитава Лъв по-тясно: само по финансови въпроси. 

На 14 и 15 септември тригонът на Слънцето с Плутон отново ще осигури защита от неприятности и успешен резултат от всеки бизнес за Лъвове и Дева. Това ще бъдат важни дни, когато обстоятелствата ги вдигнат, пренесат ги в бурен поток и накрая ще се озоват там, където никога не биха стигнали сами. 
Лъв и Дева не трябва да вървят срещу съдбата. Ако обстоятелствата се развият по такъв начин, че сте попаднали някъде или, напротив, не сте могли да стигнете някъде, не сте се срещали с някого, трябва да направите нещо непланирано - не се съпротивлявайте. Нещата така са добри. Просто вие вече сте попаднали в съдбовния поток и животът ви сега се контролира от висши сили. Не се притеснявайте, те ви покровителстват и накрая всичко ще се окаже по най-добрия начин. 

Девите ще могат да подчинят живота си и да извайват от него каквото си искат 
Висшите сили ще защитават Лъв във финансовите дела. Те могат да имат голяма сделка, отговорна финансова транзакция и няма нужда да се притесняват как ще върви всичко: всичко ще бъде наред. 

Нептун през септември ще направи аспекти само с Луната. Това означава, че той няма да осигури защита по сериозни въпроси, както и голям успех. 
Но от друга страна, хармоничните аспекти на Луната и Нептун ще помогнат на РАК на 12 септември, а на СКОРПИОНИ на 21 септември в малки ежедневни въпроси. Всичко ще се получи лесно за тях, през цялото време само онези неща и хора, които са необходими в момента, ще бъдат прибрани под мишницата. Интуицията им ще се увеличи и това ще им помогне да се ориентират добре в текущите задачи. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft