Премиерът се самоизолира. Ето резултата от PCR-теста му (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Здравни Новини
Премиерът се самоизолира. Ето резултата от PCR-теста му (Снимки):
3794
Източник: trafficnews.bg
Премиерът се самоизолира. Ето резултата от PCR-теста му (Снимки):

По-рано днес стана ясно, че заместник-министър Николай Нанков е с положителен тест за коронавирус . Във връзка с позитивния резултат на колегата си, премиерът Бойко Борисов заяви, че ще се самоизолира.

Зам.-министър Нанков съобщи, че е заразен, въпреки че няма симптоми и се чувства добре. Последно той е бил в контакт с Бойко Борисов преди пет дни. 

Министър-председателят си е направил тест тази сутрин и той е отрицателен, но въпреки това ще изчака в самоизолация решението на РЗИ - дали ще бъде карантиниран. 

Ето какво написа премиерът: 

"Имам отрицателен PCR тест от тази сутрин. Тестът е направен преди срещата ми с делегацията от САЩ. Преди международни срещи и пътувания, според изискванията на съответните делегации за безопасност, се тествам. Бях информиран от заместник-министър Нанков в 16:00 ч., че е с положителен тест за COVID-19. Очаквам разпорежданията от органите на РЗИ и дотогава ще се самоизолирам. Последно съм бил контактен с него преди пет дни."

Борисов тест коронавирус

По правило се каранантирнират хора, които са имали контакт със заразен в последните 48 часа преди настъпването на симптоматиката му или преди положителен тест за асимптомните. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft