Причината за рак могат да бъдат гробовете на близките ви-Специалистите обясняват

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Причината за рак могат да бъдат гробовете на близките ви-Специалистите обясняват
17900
Причината за рак могат да бъдат гробовете на близките ви-Специалистите обясняват

Съществува невидима връзка между появата на гробовете и съдбата на потомците на починалите, смятат експертите по Фън Шуй. Надгробният камък, твърдят те, е вратата, през която енергията на рода се предава директно на бъдещото поколение.
 
Фън Шуй освен всичко останало, е свързано и с декорацията на гробове.

Така се е считало от древни времена. Първоначално това изкуство дори не е служило на живите, а само на мъртвите, затова в Китай все още се смята, че благосъстоянието на живите се определя от положението на погребалните места на техните предци. Китайският народ свещено вярва в силата на семейството и се отнася към местата на вечен покой много внимателно и с уважение. 

Но по селата у нас всичко беше по-просто: всички бяха погребвани в общо селско гробище. Само за некръстените бебета, отлъчени, езичниците и самоубийците, пътят там беше затворен. И особено не се избираха места, а където има сободно.  

Мария Щербакова, специалист по Фън Шуй: „Веднага мога да кажа: ако едно дърво расте на гроб, чакайте човек с рак във вашето семейство. В никакъв случай дърво не трябва да расте близо до гроба на близък. Особено, ако са много близки роднини, например родители или баби и дядовци. Щом корените му стигнат до гроба на погребания, в семейството ще се появи онкологичен пациент."

Също лош показател по отношение на Фън Шуй е наклонът на паметника. Ако е поставен настрани, се смята, че потомците на погребаните ще „удрят главата си“.

„Всякакви начинания, било то кариерно израстване или бизнес, ще трябва да печелите с юмруци, продължете напред. Като цяло нищо няма да се постигне просто така. Само чрез тежка битка. И не фактът, че успехът също ще бъде постигнат. "

Трябва внимателно да обмислите избора на мястото за гроба - от това зависи формирането на добро ци. Квадратно място, казват специалистите, е най-подходящо. Ако мястото около гроба е тясно, това може да засегне потомците и да им попречи да постигнат богатство и слава. Качеството на пръстта също е важно: тя трябва да бъде много суха, така че процесът на разлагане на тялото да не се случва толкова интензивно. Дъждовната вода трябва да се оттича от площадката, за да не попадне в гроба. В противен случай Фън Шуй ще се промени и това ще се отрази на живота на цялото семейство.

Не забравяйте за грижата за гроба, много е важно да поддържате добър фън шуй. Надгробната плоча винаги трябва да остава чиста и да не се оцветява. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft