Пролетно вълшебство: най-горещите тенденции в маникюра за къси нокти 2019

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Маникюр
Пролетно вълшебство: най-горещите тенденции в маникюра за къси нокти 2019
63800
Пролетно вълшебство: най-горещите тенденции в маникюра за къси нокти 2019

Когато ви представяме свежи и модерни идеи за маникюр , обикновено визираме дългите нокти. Късите в повечето случаи остават настрана, а не бива да е така.

Късият маникюр може да изглежда също толкова атрактивно като дългия - стига само да имаме правилната насока как да го оформим. Късите нокти са красиви, изглеждат поддържани и придават деликатност и нежност на притежателките си. Днес ще поговорим конкретно за пролетния маникюр за къси нокти и по-точно за най-модерните дизайнерски опции за него.

Гол маникюр

Голият маникюр е популярен всяка година, независимо от сезона. На късата нокътна плоча изглежда най-добре. Можете да приложите както един цвят, така и комбинация от цветове. Комбинацията от гланцово покритие и мат в един дизайн ще изглежда елегантно. За дамите, които искат да разнообразят голото изкуство, специалистите са подготвили интересни декорации.

гол маникюр къси нокти

гол маникюр с камъчета

Френч

Френският е класика, която няма да се откаже от позициите си през пролетния сезон. Собственичките на къси нокти могат да опитат класическите видове лунен и френския маникюр, а могат и да го модернизират. Например, геометричният френски маникюр е много популярен тази година, като може лесно да се изпълни на къси нокти.

геометричен френски

френски маникюр къси нокти

идеи гол маникюр къси нокти

Оранжев маникюр

Оранжевото е хит на сезона. Дизайнерите все по-чест се обръщат към този цвят, когато създават свой собствен нейл-арт. В този случай се използват различни нюанси на портокаловото, които символизират пролетното настроение по най-добрия начин. Можете да разнообразите оранжевия маникюр с декорации или мотиви.

оранжев маникюр къси нокти

оранжев маникюр 2019

оранжев маникюр къси нокти

Злато

Златното, заедно с оранжевото, ще бъде мегапопулярни през есенния сезон. Златен маникюр, изпълнен с помощта на втриване на пигмент, стои особено наситено. Този златен нейл-арт дори няма нужда от добавки и изглежда страхотно без прекомерна украса и шарки.

златен маникюр

модерен златен маникюр

Метален маникюр

Тази година в списъка на модните тенденции попада и металичният оттенък - засега предимно в дрехите и обувките. Но тези, които смятат, че подобен цвят е твърде провокативен в облеклот, а държат да са в крак с модата, могат да се опитат да направят метален маникюр. Той може да бъде изпълнен с лак, втриване или фолио.

метален маникюр

Маникюр с фолио

Смятате, че е невъзможно да се направи красив дизайн на къси нокти? Дълбоко грешите. Достатъчно е да се обърнете към популярното фолио и визията ви ще се промени незабавно, особено ако в дизайна са включени ярки цветове.

къс маникюр с фолио

Маникюр с искри

Маникюр с искри, кристали, пайети ... Да, всичко това може да се направи на къси нокти. В същото време този декор ще изглежда доста хармонично и стилно. Но ви съветваме да бъдете изключително внимателни при създаването на дизайна и да не прекалявате с декора. Така че вместо великолепен резултат да не се получи обратния ефект.

маникюр с блясък

маникюр с блясък за къси нокти

Маникюр с листа и цветя

Основната тема на пролетта са листата. Може да е всичко, което фантазията ви роди. В този случай дори късите нокти няма да се превърнат в пречка. Но е най-добре да направите такава украса с листа на един или два нокътя, така че да не се претоварва дизайнът.

маникюр с листа на къси нокти

маникюр с цветя

Какво мислите за тези идеи? Очакваме вашите коментари!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft