Пролетно равноденствие: най-магичният ден в годината. Ето 3 неща, които всяка жена трябва да направи в този ден за щастие и късмет.

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
За Дома
Пролетно равноденствие: най-магичният ден в годината. Ето 3 неща, които всяка жена трябва да направи в този ден за щастие и късмет.
62869
Пролетно равноденствие: най-магичният ден в годината. Ето 3 неща, които всяка жена трябва да направи в този ден за щастие и късмет.

Пролетното равноденствие е един от най-вълшебните дни на годината. В крайна сметка, веднага след него, светлината на деня започва да се увеличава.

Нашите предци придават специално значение и до днес.

Те са вярвали, че ако прекарате този ден правилно, ще привлечете благополучие и късмет за цялата година.

денят става равен на нощта и хората вярват, че тогава се сънуват пророчески сънища, тъй като това е най-магическата нощ на годината. Смята се още, че намислените на този ден желания се сбъдват и за това е добре през този ден да сме изпълнени с чисти и положителни помисли.

На 20 март се обновява енергията на Вселената. През годината това се случва няколко пъти, но само на 20 март обновяването е най-силно изразено. Това е време на въодушевление и подем, време на динамика и сбъднати желания!

На 20 март ще има пролетно равноденствие. Този ден се счита и за международен ден на астрологията. Астролозите също потвърждават, че това е специален ден от годината, в който са възможни най-невероятните чудеса. Нека да видим какво трябва да се направи на този ден, за да привлечем щастието, късмета и благосъстоянието.

Избавете се от ненужното

Изчистете своето пространство за новото и удивителното. За да направите това, започнете с основно почистване. Вие добавяте ненужен боклук към вас. Да се изхвърлят в кофа за боклук е жалко. Ако те са ви ненужни дарете ги с благотворителна цел.

Мислете позитивно

Ако имате мисли или неща, които ви безпокоят, направете прост психологически ритуал. Той ще ви настрои по позитивен начин. Запишете всички проблеми и притеснения на лист хартия. След това изгорете листа и пуснете праха по вятъра. След това вземете душ. Такъв "ритуал" има огромна сила.

Мечтайте.

Денят на пролетното равноденствие има огромна сила. И затова Вселената ще ви помогне лесно да осъзнаете най-съкровеното си желание. За това трябва да проведете друг "ритуал". Трябва да помислите над 9 желания и да ги напишете на хартия. След това прочетете желанията на глас. След това скрийте хартията с желанията на тайно място. В рамките на една година желанията трябва да се сбъднат.

Дай твоята оценка:
4 от 18 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft