Пълна излагация: Анелия скочи да бие фенове и стана страшно! (Снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Пълна излагация: Анелия скочи да бие фенове и стана страшно! (Снимки)
5533
Източник: blitz.bg
Пълна излагация: Анелия скочи да бие фенове и стана страшно! (Снимки)

Анелия показа огнен нрав при последния си досег с феновете. Попфолк-фурията буквално наби ловците на автографи минути след като слезе от сцената на лайфстайл наградите, където взе приза за цялостно творчество.

Момчетата причакваха известните личности пред залата в столичен хотел, където се проведе церемонията, за да си направят снимки с тях.

Така помолиха и пайнерката, след като тя излезе със статуетката си.

Анелия награда

Тя беше в страхотно настроение от радостната вест и дори се пошегува с тях, като ги попита: „Утре имам рожден ден, какво ще ми подарите“. После ги помоли да се наредят всичките за обща снимка, тъй като бърза и няма да може да позира с всеки поотделно.

Това обаче изглежда не им допадна и те започнаха да я наричат с обидни епитети и дори да я псуват. Това моментално развали празничната еуфория, а за да не стане още по-голям скандал, колежките й Бони и Гергана тръгнаха да я успокояват. През това време някой от „ловците“ набързо излязъл и наритал колата на певицата, която я чакаше пред входа на заведението, пише "Телеграф".

Щом излезе и видя следите от обувките им около задния номер на возилото, Анелия буквално побесня. Остави наградата си и хукна отново във фоайето на хотела, за да се разправя с тях. След като всичките мълчаха и не отговориха на въпроса й кой го е направил, изпълнителката на „Гъзарка“ хвана шапката на единия и с нея започва да ги шамаросва наред . След като изля набраната отрицателна енергия, тя набързо се раздели с Бони и обяви на висок тон, че с Гергана отиват в полицията, за да пусне жалби срещу тях.

На светското събитие сред наградените бяха още Илиана Раева, Дара, Гери-Никол, Луна, Андреа, Емануела и т.н.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft