Пълнолунието утре притежава голяма мощ-Ето как да се възползвате за късмет и да повикате берекет

вход през zajenata.bg
За Жената
Пълнолунието утре притежава голяма мощ-Ето как да се възползвате за късмет и да повикате берекет
7368
Пълнолунието утре притежава голяма мощ-Ето как да се възползвате за късмет и да повикате берекет

Краят на октомври ще бъде много мощен. Това се дължи не само на пълнолунието и неговите характеристики, описани в предишната публикация. Но в последния ден на октомври, в нощта на 31 срещу 1 ноември ни очаква вълшебна нощ. Нощта, когато трябва да извършите ритуали, церемонии, да поставите защита на дома си, да го почистите и много други. Тази нощ се нарича с различни имена - келтска Нова година, Хелоуин.  

И сега ще разберем какъв ритуал може и трябва да се извършва през следващите три дни и в деня на пълнолунието на 31 октомври. Как да подготвим дома си за "синята пълнолуние" и келтската Нова година също?

Пълнолуние 31 октомври - 17:49 ще бъде неговият връх. Но силата на това пълнолуние е толкова мощна, че вече можем да почувстваме влиянието му, което ще продължи няколко дни след това.
Тези дни ще почистим къщата. Защото преди да привлече просперитет и просперитет към него, той трябва да бъде очистен от лошо, негативно. За да дойде нещо ново, трябва да освободите място за това!

1. За това ви е необходима малка клонка от иглолистно дърво. Трябва да го изгорите и с останалите въглища на чиния да преминете през всяка стая. Да не забравяме да измием огледалата.

2.

Поставете една купа с вряща вода пред всяко огледало за една нощ, като добавите няколко капки етерично масло от хвойна. На сутринта тази вода трябва да се излее и да се каже: „Пречиствам къщата от лоши неща, прогонвам всички неприятности, си отивам, забравяйки пътя към къщата си“

Сега нека започнем най-паричния ритуал
Пригответе следните предмети за нашия паричен ритуал: писалка, тетрадка, поднос (за пожарна безопасност). Е, ако имате опал или тюркоаз, лични предмети (сини, зелени или розови нюанси, които ще таксуваме), етерично масло от пачули или лимон също ще работят. Зелената свещ не е много дебела.
Сега запишете целта на вашата церемония на лист хартия, защо ще го правите?
Така че запишете го - нека винаги има изобилие, просперитет в къщата ми, работата носи високи доходи и удоволствие, без вреда за здравето и щастието ми, за доброто на Вселената.
Седнете пред прозореца, добре, ако луната се вижда.
Върху поднос сложете лист хартия с цел, желание, свещ и камък-талисман. Разтрийте свещта с етерично масло, запалете. Тя ще започне да пуши малко, ние зареждаме нашето камъче върху нея - в бъдеще тя ще се превърне в наш амулет и магнит. Сега основното е да изхвърлите всички ненужни неща от главата си и да се съсредоточите само върху желанието си. Представете си, че лунната светлина се събира в дланите ви, които сте сгънали в лодка и сте се простирали до луната. Те съдържат и нашия бъдещ талисман. Сега, мислено или на глас, обърнете се към луната с молбата си, но сякаш вече сте получили това, което искате:

„Живея в изобилие и портфейлът ми е пълен с пари и т.н ...“. Благодаря на Вселената и на Луната. Представете си как лунната светлина от дланите ви е напълнила свещ, камъче със сила. Изгаряме листа от свещта. Оставяме свещта да изгори до края, носим заредения талисман със себе си.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft