Пълно падение за Коцето и Жени Калканджиева - феновете се погнусиха: "Алкохолици, ужас!" (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Пълно падение за Коцето и Жени Калканджиева - феновете се погнусиха: "Алкохолици, ужас!" (Снимки):
30200
Източник: marica.bg
Пълно падение за Коцето и Жени Калканджиева - феновете се погнусиха: "Алкохолици, ужас!" (Снимки):

Любимецът на дамите Константин и Мис България, Жени Калканджиева , си навлякоха гнева на почитателите си след поредната им пиянска изцепка . Двамата лъснаха в клип, в който са видимо почерпени с високоалкохолни напитки.

Видеото е качено от самите тях – както в профила на Жени в Инстаграм, така и в този на Коцето.

На него дългогодишните приятели държат чаши червено вино в ръка, докато пътуват на задната седалка на автомобил. На фон звучи класическия цигулков концерт „Пролет“ от „Четирите годишни времена“ на Вивалди, с който, изглежда, бившата манекенка се опитва да „възпита“ фолк певеца в по-високото изкуство.

Жени и Константин

С думите „това е фино, фино“ тя приканя Коцето да настрои слуха си за творбата на италианския бароков композитор, а той от своя страна клати глава и рязко и шумно отвръща „Йес!“. Виждаме ги и на още едно видео, снимано преди малката им веселба от автомобила. На него двамата са в телевизионно студио и отново са с чаши в ръка – изглежда този път с уиски.

Калканджиева и  Константин

Бг звездите се поклащат с некоординирани движения и крещят на камерата „Какво искате от нас? Ние сме добри хора.“ Веднага след качването му, клипът бе залян с неодобрителни коментари от страна на последователите на изпълнителя на „Болка в минути“ и моделката в пенсия. „Алкохолици, ужас! Кой ви дава ефир, не знам. И какво поколение ще оставите след вас ??? Какъв пример давате“?, ядосва се един от коментиращите, а друг лаконично отбелязва :„Е*ати боклуците. Пропадняци“. Трети пък пита: „Кое е нормално – алкохолизмът ли, наркотиците ли или това, че децата ви се “гордеят” с вас?“

Константин вино

Един от почитателите на Коцето обаче защити самия него и скочи единствено на Жени. „Искаме да не загрозяваш Коцето… Нищо лично, просто си една амортизирала мутреса, която дори не се държи като дама. Учи се от жената на Коцето и не му разваляй профила като се появяваш.“, написа той.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft