Първи снимки на Хари и Меган от Канада като обикновени граждани

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Първи снимки на Хари и Меган от Канада като обикновени граждани
48799
Източник: dariknews.bg
Първи снимки на Хари и Меган от Канада като обикновени граждани

Хари и Меган се намират вече в Канада, след като решиха и обявиха пред всички, че се оттеглят от ролята си на представителни членове на кралското семейство.

В началото Меган беше спипана от папараци в понеделник сутринта,  разхождайки сина любимите си домашни кчета и сина си Арчи парка Хърт Хил Ванкувър, с усмивка на лицето и небрежно облекло, следвана от охрана.

След това и Хари бе заснет след 10-часов полет да слиза на летище Ванкувър, където персоналът затвори временно третия етаж на сградата, за да го посрещне.

Всички тези фотоси предизвикаха бурни реакции от напусналото Великобритания семейство и полетяха заплахи за съд към папараците, които по думите им са ги направили без тяхно съгласие, докато са шпионирали в храстите.Хари и Меган твърдят, че е имало и предишни опити семейството им да бъде заснето без разрешение, докато е в дома си.

Папараци постоянно били на пост край къщата им във Ванкувър, за да ги дебнат.
 
Все пак обаче и въпреки спекулациите изданието Vanity Fair отбеляза, че те са много щастливи и влюбени в Канада. 
 
Те са се потопили в тамошния начин на живот с усмивка. Отдали са се на туризъм и много походи и се обличат по-топло заради времето, посочва още медията. 

Междувременно на официалния профил на семейството в Instagram бяха публикувани снимки на Меган във ветеринарна клиника.
 
През уикенда от Бъкингамския дворец оповестиха, че принц Хари и съпругата му вече няма да бъдат работещи членове на британската кралска фамилия, няма да използват титлите „кралски височества“ и няма да получават обществени средства.

Все пак, обаче, наследникът на британския престол принц Чарлз възнамерява да покрива разходите на сина си принц Хари и на неговото семейство в продължение на една година, съобщи по-рано тази седмица вестник "Телеграф".

Решението на двойката да прекарва голяма част от времето си в Канада предизвика обществен дебат относно това кой трябва да плаща за охраната им.

Понястоящем е трудно да се определи какъв ще бъде размерът на разходите на принц Хари и на неговата съпруга, след като се установят в Канада, като се лишат от официалните си задължения към кралското семейство и съпътстващите ги привилегии и държавно финансиране.

Те ще трябва да плащат за услугите на помощен персонал (около 1,3 милиона долара годишно), за задграничните си пътувания и за дом извън пределите на Великобритания.

Преди дни британският принц Хари призна, че е натъжен, затова че е принуден да се откаже от кралските си ангажименти като част от споразумението с кралица Елизабет Втора и старшите членове на кралското семейство.

В реч на вечеря на фондация "Сентебали" очевидно разстроеният принц Хари, малкият син на британския престолонаследник принц Чарлз, каза, че се чувства много тъжен и че споразумението не е това, което той и съпругата му Меган Маркъл са искали.

"Надявахме се да продължим да служим на кралицата, на Обединеното кралство и на военните асоциации, в които участвам, без да получаваме обществено финансиране. За жалост това не е възможно", каза принц Хари.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft