Разкриха ги! Излезе видео, което показва как се създава супервирусът COVID-19

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Женско здраве
Разкриха ги! Излезе видео, което показва как се създава супервирусът COVID-19
37927
Разкриха ги! Излезе видео, което показва как се създава супервирусът COVID-19

Преди няколко дни видеоклип, излъчен през ноември 2015 година от държавната италианска телевизия RAI-3- Leonardo, в информационен бюлетин, посветен на науката, се разпространи със светкавична скорост в мрежата. И направо подлуди италианците, защото повдига завесата пред настоящата трагедия на Апенините.

 

В това видео на Маурицио Меникучи се разказва, че китайски учени са създали „белодробен супервирус от прилепи и мишки“ , за да го изследват.

Журналистът предупреждава, че това крие огромна опасност, но кой да го чуе, предава faktor.bg.

"Група китайски изследователи присажда протеин, взет от прилепи, на вирус, който причинява SARS (Сарс), получен от мишки", създавайки "супервирус, който може да засегне хората" са казва във филма.

Това се тълкува като възможно доказателство, че вирусът Sars-CoV-2 е създаден в лабораторията и след това се е изплъзнал от контрола на китайските учени, пораждайки настоящата пандемия", коментират от corriere.it.

 

Според тази хипотеза група изследователи от Ухан го замислили като оръжие за биотероризъм. Научната общност отрича дружно, че вирусът Sars-CoV-2, настоящият коронавирус, е създаден в лабораторията. От най-четеното италианско издание са потърсили за коментар няколко специалисти, но на този етап от тях няма отговор.

Дай твоята оценка:
4 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft