Родители направиха таен запис в детска градина-"Животно мръсно ...следват шамари

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Родители направиха таен запис в детска градина-"Животно мръсно ...следват шамари
1218
Родители направиха таен запис в детска градина-"Животно мръсно ...следват шамари

Обиди и насилие в яслена група на детска градина. Родители от София записаха тайно как минава денят на детето им в детската ясла, съобщава bTV.

„Млъкни, бе! Млъкни, бе! Млъкни, бе! Затвори си тъпата уста, бе! Затвори си тъпата уста, бе! Затвори си я, бе! Затвори си я, бе!”. се чува на записа. Никол е на година и седем месеца и още не може да говори.

Родителите й обаче забелязали промяна в поведението й. „Започнаха истерии, плач, свиване до стена с треперещи ръчички, агресия - започна да удря, да скубе”, Илиана Джонева, майка на Никол. Тогава монтирали записващо устройство в любимата играчка. „В тази играчка, която е в нея. И вечерта изпаднахме в шок”, обясни Лориан Джонев, баща на Никол. „Какво искаш! Какво искаш! Мръсницо! Животно мръсно!” „Чуват се удари. В рамките на пет часа четири пъти яде шамари.

Записът е направен на 31 октомври в 27 детска градина”, заяви Илиана Джонева, майка на Никол. Родителите са подали жалба в районната администрация. А от Столичната община заявиха, че ще направят проверка за случващото се вътре. Служителката от записа е медицинска сестра по заместване. По телефона каза, че не е обиждала и удряла детето. И не чувства вина. Пред работодателя си обаче е признала за случилото се.

В обяснение до директорката на детската градина, служителката пише, че е била уморена и изнервена, затова се и случило това, каза Галина Христова, директор на ДГ 27 "Детска китка". Директорката я е предложила за дисциплинарно наказание. Какво да бъде то трябва да реши кметът на район "Надежда".

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft