Сатурн във Водолей до 29 март 2023 г.: Всички ще почувстваме промяната! Ето на кои зодии ще повлияе най-силно:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Сатурн във Водолей до 29 март 2023 г.: Всички ще почувстваме промяната! Ето на кои зодии ще повлияе най-силно:
15247
Сатурн във Водолей до 29 март 2023 г.: Всички ще почувстваме промяната! Ето на кои зодии ще повлияе най-силно:

На 17 януари Сатурн навлиза във Водолей, където ще остане до 29 март 2025 г. Промяната ще настъпи в живота на всеки - всички ще я почувстваме.

Сатурн е най-бавната планета във ведическата джотиш астрология. Тя се задържа в една зодия повече от две години. За сравнение Луната е в един знак само 2,5 дни. Защо трябва да знаем това? Намирайки се в един знак толкова дълго време, Сатурн много силно го активира, а следователно влияе и върху много области от живота ни. Повече за това разказва астрологът Джиотиш, експертът по Васту и Родо Анна Русалкина .

Сатурн във Водолей е силна, добра позиция, защото това е неговият собствен знак. Точно както на нас ни е удобно у дома, Сатурн обича да е в своя „дворец“. Но Сатурн също е трудна планета на лишения и ограничения.

Какво означава това за всички нас и за света?

  • Нови идеи и тенденции;
  • Реформиране на световните системи и възникване на нови;
  • Нови общности и сдружения;
  • Нестандартен подход при решаване на стари проблеми;
  • Разрешаване на просрочени конфликти;
  • Технологичен прогрес.

Какво ще донесе преминаването на Сатурн във Водолей на всяка зодия?

Овен

Транзитът на Сатурн за Овен е доста благоприятен и може да донесе много добри неща, например изпълнение на желания, откриване на собствен бизнес или растеж в него.

Може да създадете силни приятели или да се сближите със съществуващи такива. Старите концепции и светогледи могат да бъдат разочароващи, както и отделните индивиди. Ако има по-големи братя и сестри, тогава има вероятност от конфликти с тях. Бащата може да има здравословни проблеми. Ще станете по-взискателни към себе си, което може да отслаби имунната ви система.

Телец

Ще имате промени в работата на съвсем различен план. И не непременно лоши - може да е смяна на работа или дори поприще, повишение или уволнение, дълга командировка или ново обучение. С една дума, ще има промени, а в какво ще се изразят - това вече зависи от вашата натална карта.

Количеството на разходите и харчовете може да се увеличи, добре е да дарите поне малки суми пари, като съзнателно се разделите с финансите, за да не ги загубите насила.

Съществуват рискове от изолации и хоспитализации. За да балансирате този момент, струва си да добавите йога и пранаяма към графика си.

натална карта

Близнаци

Сатурн може да ви донесе учител – човек, който ще следвате, в чиито съвети и начин на мислене, живот ще се вслушвате. Но не му се доверявайте сляпо и веднага – уверете се, че човекът наистина е този, за който се представя.

Погрижете се за баща си - опитайте се да конфликтирате по-малко, нека той обръща повече внимание на здравето си.

Възможно е да има предателства от страна на приятели, партньори, съпрузи и дори по-големи братя и сестри. Бъдете внимателни, може да се възползват от вас.

Рак

Ще има промени в сферата на работата. Това ще изисква преразглеждане, обновяване, отхвърляне на ненужното и в резултат на това разширяване. Възможен е финансов растеж с партньора ви, а на децата ще трябва да обърнете повече внимание.

Съществува риск от обостряне на хронични заболявания или поява на нови, но има и добра възможност да се намерят начини за ефективна борба с тях. Бъдете особено внимателни с пикочно-половата система.

Добър момент за практикуване на психология, езотерика - поне само за себе си.

Лъв

Партньорската сфера ще претърпи промени. Ако имате бизнес или обмисляте да го създадете, бъдете внимателни при избора на партньори.

Съпрузите и близките може да станат по-отчуждени, може да има усещане за студ, охлаждане в съюза. Но това не е причина да мислите за раздяла, първо трябва да се опитате да работите върху качеството на връзката.

Възможно е да има разочарования от хората, които сте слушали, на които сте вярвали. И дори в Бог. Има възможност за преместване или ремонт. Здравето на родителите може да се влоши.

Дева

Опитайте се да не вземате заеми, да заемате или да давате пари назаем. После ще бъде трудно да ги върнете.

Бъдете готови за конкуренция, конфронтация - сега вашите недоброжелатели могат да излязат наяве. Основното нещо е да вървите по свой собствен път и да не обръщате внимание на препятствията.

Бъдете внимателни при командировки и пътувания. Профилактиката е важна за здравето, укрепване на имунитета, редовни упражнения. Желателно е те да носят нотки на състезателност, например бокс или бойни изкуства.

Сатурн във Водолей

Везни

Ако нямате деца, сега те могат да се появят. А ако имате деца, тогава е възможно отстраняване от тях, нежелание да прекарвате много време с тях. В същото време те, напротив, ще искат повече внимание, включително сигнализиране за това чрез болести и други проблеми. Опитайте се да намерите баланс между дисциплина, строгост и нежност.

Партньорът може да се състезава с децата за вашето внимание и да се оглежда, особено ако има продължаващи недоразумения. Това е добър момент да ги разрешите и да изведете връзката на следващото ниво.

Вашият очакван финансов растеж може да не се случи по начина, по който сте искали - опитайте се да не харчите много.

Скорпион

Очаквате промени в жилищното си пространство: най-малко - ремонт, най-много - преместване. Сега няма да е лесно да се чувствате комфортно у дома, ще има някакво вътрешно напрежение. Почистването, разхвърлянето, подреждането на нещата у дома ще ви помогне.

Колата може да се нуждае от ремонт по-често и ако планирате да закупите употребявана кола, след това внимателно я диагностицирайте.

Ще има промени в работата, както положителни, така и отрицателни. Но като цяло това е време за личностно израстване и развитие – ще има ситуации, когато трябва да сте събрани и сериозни.

Ще има напрежение в отношенията с майката. Нейните прекомерни изисквания могат да доведат до дистанциране и здравословни проблеми.

Стрелец

Ще станете по-твърди в защитата на гледната си точка. Управлението на времето и дисциплината ще ви бъдат полезни сега - те ще повишат ефективността ви и ще ви позволят да се справите с отлагането.

Добро време за творчество, както в класическия му смисъл, така и за внедряване на нестандартни начини за решаване на служебни и ежедневни проблеми. Ако имате деца, тогава се опитайте да намерите време и енергия, за да творите заедно.

Ще има ревизия на ценностите, може би с противопоставяне на ценностите на баща ви. При пътуванията не всичко може да върви гладко - бъдете готови за това.

Козирог

Сатурн е вашата планета-покровител, така че не е толкова строг към вас, колкото към останалите.

Сега може да имате повече пари, по-лесно ще трупате финанси и ще реализирате желанията си.

Семейните връзки могат да бъдат укрепени, но съществува риск от влошаване на здравето на майката. Предстоят промени в мястото, където живеете, голяма вероятност за преместване или цялостен ремонт.

Това е добър момент да се занимавате с правилната езотерика или психология, да четете литература по тези теми, да работите върху себе си.

Водолей

Що се отнася до Козирозите, Сатурн е най-благоприятната планета за вас. Сега той е във вашия дом на личността и това предполага, че в момента е време да бъдете себе си, да покажете своята уникалност, оригиналност. Трябва открито да споделяте своите идеи и мисли, да не се поддавате на мързел и отлагане, а да действате, настроени към резултата.

Пътуванията и командировките ви привличат повече от всякога, може да е трудно да седите на едно място, но в тях могат да възникнат трудности. Ако има по-малки братя и сестри, тогава има голяма вероятност от конфликти с тях.

Риби

Сатурн ще ви научи да се отнасяте към доходите си по-разумно и внимателно, да планирате разходите и да не бъдете хаотични. В същото време разходите ще се увеличат. Благотворителността е силно препоръчителна - дарете възможни суми пари на доказани организации, така че този растеж да не е толкова очевиден и да не причинява дисбаланс с приходите.

Възможно е преместване в чужбина или сътрудничество с чужденци по бизнес въпроси. Значението на уединението нараства - опитайте се да намерите време да останете без компания, насаме със себе си.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft