Сбъдна се второто пророчество за 2019 г. на Божидар Караджов

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Сбъдна се второто пророчество за 2019 г. на Божидар Караджов
4619
Сбъдна се второто пророчество за 2019 г. на Божидар Караджов

Черните кутии на разбилия се в Етиопия самолет Боинг 737 МАКС 8 ще бъдат изпратени за анализ във Франция, съобщи АФП.  По молба на етиопските власти анализът ще бъде извършен от френската Служба за разследване и анализ на безопасността на гражданската авиация (БЕА).

Представител на службата уточнил, че етиопските власти ще бъдат държани в течение на всички резултати от разследването. По данни на френската телевизия Бе Еф Ем черните кутии ще пристигнат още днес в централата на БЕА, разположена край Париж.

Припомняме, че още преди около месец феноменът Божидар Караджов предрече, че тази година ни чака самолетна катастрофа с френските авиолинии.  Така се сбъдна първата част от пророчеството на Божидар Караджов за самолетна катастрофа.

А има и френски нюанс, щом анализът на черните кутии на разбилия се етиопският самолет ще бъде извършен от френската Служба за разследване и анализ на безопасността на гражданската авиация (БЕА).

  На 10 март самолет "Боинг 737 МАКС 8" на етиопската авиокомпания се разби шест минути след излитане от Адис Абеба, при което загинаха всички 157 души на борда.

Вчера германското Федерално бюро за разследване на авиационни катастрофи заяви, че не може да анализира черните кутии, тъй като не разполага с необходимите технически възможности. 
 

Дай твоята оценка:
3 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft