Свинско контра филе с кашкавал
	
	1 кг  свинско контра филе 
	1 парче сурова наденица
	100 гр. кашкавал
	червен и черен пипер
	кимион и майорана
	зехтин и сол
	• С помощта на кухненски нож направете дупка в контра филето.
	• Големината на дупката се определя в зависимост от големината на наденицата.
	• Сложете наденицата в дупката.
	• Овкусете филето със сол, майорана, кимион, черен и червен пипер и малко зехтин.
	• Оставете в хладилника за 1 час.
	• След 1 час извадете филето.
	• В предварително загрят тиган запържете месото от двете страни за няколко минути, преди да се готви, за да се запази сочността ( това е т.нар. "запечатване" ).
	• Сложете филето и мазнината от пърженето в тавичка с малко вода и покрийте с фолио.
	• По време на печенето за гарнитура може, да добавите обелени и нарязани картофи.
	• Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 45 мин.
	• Пет минути преди да изкарате филето поръсете с настъргания кашкавал.
	• Запечете до образуване на кашкавалена коричка. 

                            
                            
                            
                            
                            
                            







