Седмичен хороскоп за периода от 10 до 16 декември-РАК Плодотворен период, ВЕЗНИ Добра реализация

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп за периода от 10 до 16 декември-РАК Плодотворен период, ВЕЗНИ Добра реализация
15438
Седмичен хороскоп за периода от 10 до 16 декември-РАК Плодотворен период, ВЕЗНИ  Добра реализация

За Овните етапът е силно ангажиращ, но успешен, а Телците да поддържат мира. Близнаците да овладяват нервните си реакции, а за Раците периодът е успешен.

Лъвовете да организират реализацията си, а Девите успяват чрез вътрешно спокойствие и психическа стабилност. Везните ще се справят добре, а Скорпионите напредват в намеренията си, но са доста потиснати. Стрелците да се пазят от заобикалящите ги натрапници, а Козирозите да не се поддават на заблуди. Водолеите се сблъскват с ядове в службата, а условията за Рибите са добри.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Много напрежение, но успех

В добро настроение ще бъдете през идващите дни. Много добър етап за реализиране на важна цел, за която си заслужава да се хвърлят повече усилия. Ще се преборите за това постижение, макар че няма да е лесно. При осъществяване на задачите си, бизнесмените да се стремят към разбирателство. Всички от зодията ще се освободят от доста напрегнати делови взаимоотношения. В петък и събота скандали и напрежение. Неделя и понеделник са по-благоприятни, а следващите отново са много напрегнати.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Разбирателството ще е основа за успеха ви

От добрите събития, които предстоят да се случат в живота ви ще се зареждате с нови сили и енергия. Разбирателството в деловите среди през седемдневието е изключително важно за всички представители на Телец, независимо какво място заемат и каква е позицията им. Това е значимото условие за успеха ви. Другият, не по малко важен момент е да овладявате нервността си..Иначе ще последват проблеми в службата и обществените кръгове свързани с нея. Трудният петък е следван от променлива събота и напрегната неделя. В понеделник успявате. През следващите три дни събитията се повтарят със съществуващата променливост.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Овладявайте нервните реакции

Съсредоточени и неотстъпни ще бъдат действията ви. За Близнаците периодът не е различен от познатото им напоследък развитие. Ще подкрепите съдбовния си шанс с разумни и навременни действия, но с повишената си нервност едва ли ще се справите, а това на практика означава остри противоречия и кавги. Ще реализирате целите си, но ако не сте сдържани ще достигнете до остри словесни сблъсъци, и раздяла с някого. През всичките дни от периода, успехът ще е придружаван от  кавги и проблеми.

 

Седмичен хороскоп РАК

Плодотворен период

Решени сте да постигнете целите си на всяка цена и няма да се спрете пред трудностите. За Раците тази седмица ще бъде много плодородна за осъществяване на намеренията, включително и на по-значителните. Известно отклонение от това определение се очертава за ангажираните с бизнес. Вие следва своевременно на овладявате противоречията и да ги отстранявате. Петък ще е успешен, но уикендът ще е неприятен и напрегнат. Понеделник и четвъртък ще са плодотворни и успешни, а вторник и сряда се оказват тежки и мъчителни.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Действайте организирано

Новостите предстоят, а с тях ще се множат и добрите ви постижения. На всеки е ясно, че спокойните дни са изключителна рядкост за представителите на всички зодии, така че не това ще предмет на хороскопа, а реализацията ви в деловите и обществените среди. Тя ще е на ниво. Очертават се и кавги в дома и обществените среди. Просто се владейте. Петък е доста плодотворен, но уикендът не е приятен. През делниците ситуацията е във ваша полза, а организираните от знака ще имат достатъчно поводи за удовлетворение.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА

Утвърдете спокойствието си

При контактите си с административни и финансови институции ще срещате пречки, които с усилия от ваша страна може да преодолеете. Вътрешното спокойствие е от особено значение за Девите през периода. Това означава успешна реализация на деловите цели в службата и бизнеса, както и сполучливо проведени контакти  или преговори с интересуващи ви личности.Някои от зодията ще действат вероломно и ще си създадат проблеми. Петък и уикендът ще са тежки и напрегнати. Понеделник изисква повече настойчивост. Вторник и сряда са доста благоприятни, а четвъртък ше е тежък.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Добра реализация

Трудностите през тези дни могат да провокират различни настроения у вас, за това запазете присъствие на духа и не стигайте до крайности. Основното за Везните е, че процентът на успеваемост през периода ще е висок за вас. Не е точно до пълен обем, но е добре. Ще имате доста кавги по финансови въпроси, защото някой съвсем неочаквано ше ви изправи пред свършен факт. Много добро възможности за напредък ще ви предоставят общественият и деловият периметър. Петък и събота са добри, но неделя ще е много напрегната. Понеделник и сряда ви затрудняват, а вторник и четвъртък са успешни.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Успехи, но усещане за подтиснатост

Ежедневието ви ще е изпъстрено с преживявания, сред които ще има и нервни сътресения. В момента, шансът на Скорпионите е отслабнал. Успешното движение на делата ви продължава победно напред, но това не ви удовлетворява достатъчно. По целите си – лични, делови или обществени, действайте ентусиазирано и категорично, за да преодолеете конкуренцията. В общи линии петък е добър. Повече напрежение през уикенда – особено за работещите. През делниците се очертават добри лични и делови постижения, но висока нервност.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Пазете се от безскрупулни хитреци

Започнати и нови задачи ще определят посоката на вниманието ви в делови и личен план. Хитрите действия на вашите колеги – респективно партньорите от бизнеса, ще ви разгневят не на шега през идващите дни. Ще е добре да осъществявате целите си самостоятелно и въобще да сте почти независими от външни фактори, за да се окажете разочаровани от нечии действия. За повечето от зодията петък ще е тежък. През уикенда ситуацията е по-добра. С добрите си възможности ще ви радват и делниците, но се пазете от хитреци и измамници.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Не се поддавайте но лъжи и заблуди

Умението ви да боравите с постъпващата до вас информация ще улесни избора ви и ще ускори взимане на решения. Добър седмичен етап за реализация на основни цели и намерения. За предпочитане е да разчитате на собствени възможности. ако получите нечие обещание за помощ, е съмнително че ще бъде изпълнено. В службата се пазете от заблуди. Във финансово отношение бъдете много внимателни. Тук се очертават неприятности и загуби. До петък сте активни и успешни, но уикендът се оказва ядовит. Делниците со хубави, а в сряда трябва да сте по-амбициозни.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Ядове в службата

Включването на още хора в екипа ви ще наложи промяна, но в никакъв случай това не означава отказ от първоначалната цел. Нервен период, характерен с много ядове в службата. Избягвайте споровете. Организирайте работата си така, че каквото сте предвидили за съответния ден, да разполагате с време за реализацията му. Оставите ли го за по-късно, е съмнително че ще успеете. Ако в петък не се раздвоявате – успехът е сигурен. Събота ще е неприятна, каквато се оказва и неделя. Понеделник е напрегнат, но успешен. От следващите дни само сряда ще бъде по-напрегната.

 

Седмичен хороскоп РИБИ 

Добри условия

Осигурявайки си повече време за себе си и делата, които определяте като приоритетни, ще общувате предпазливо и без особен ентусиазъм. Съдбовните дадености, с които разполагат Рибите, ще организират обстоятелствата около вас по такъв начин, че да постигнете предимство в борбата с вашите конкретни. Оттук нататък е ясно, че колкото по-активна е изявата ви, толкова по-изразителна ще е преднината ви. Периодът е е много добър за парични печалби, сделки и преговори. Петък, понеделник и четвъртък са доста успешни. Уикендът и вторнис ще са много напрегнати и притеснителни.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft