Седмичен хороскоп за периода от 20 до 26 януари- Активните и честни Стрелци печелят, РАК Начало на плодороден етап,

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп за периода от 20 до 26 януари- Активните и честни Стрелци печелят, РАК Начало на плодороден етап,
45637
Седмичен хороскоп за периода от 20 до 26 януари- Активните и честни Стрелци печелят, РАК Начало на плодороден етап,

Овните ще са много натоварени през периода, а Телците да не спират активността си. Близнаците да овладеят поведението си и да се стабилизират, а Раците навлизат в активен етап.

Лъвовете да внимават в делата, а Девите във финансовите операции. Везните да се владеят в поведението си, а Скорпионите да направят усилия за развитие. Активните и честни Стрелци печелят, а Козирозите демонстрират конкурентните си качества. Сполука във всякакъв план за Водолеите, а  Рибите активизират цялостната си изява.

 

ОВЕН

Повишена нервност

Не загърбвайте миналото си, каквито и спомени да ви носи то. Предстоящият седмичен период ще е изключително нервен за Овните поради остри проблеми в личен план. За мнозина от зодията такива възниква и в службата.  Като цяло ситуацията ще е тежка и неприятна. Повишете вниманието проявете сдържаност. Тона ще е от голяма полза за вас. Петък и събота са благоприятни и успешни. Неделя ще е тежка. Понеделник и вторник са трудни. Ще бъдат начало за промени. Сряда е печеливша, а четвъртък ще е успешен.

 

ТЕЛЕЦ

Не намалявайте активността си

Успешно осъществени задачи ще имате, ако станете по-смели и непоколебими. За Телците се очертава много напрегнат делови период. Характеризира се с лоши удари от противници, остри кавги в деловите среди и осезаема липса на устойчивост. Ще демонстрирате огромна активност при осъществяване на деловите си цели, но до удовлетворение няма да достигнете, защото нещо ще липсва. Вероятно засяга взаимоотношенията. Тежък петък, последван от хубав уикенд. През делниците е добре да разчитате предимно на активността си.

 

БЛИЗНАЦИ

Стабилизирайте се и се владейте

Натрупали сте разочарования, които ви пречат да постигнете духовен баланс и да погледнете с вяра в бъдещето. Особен период, през който Близнаците ще са твърде самоуверени, но и много нервни, което показва явна несигурност. Това състояние на „неопределеност” е формирано на база надежди и очаквания, но същевременно в условията на ярка нестабилност. Много важно е да се владеете. Печелившият петък е следван от успешните събота и неделя, които на свой ред ще бъдат заменени от благодатните понеделник, вторник и сряда. четвъртък ще е напрегнат.

 

РАК

Начало на плодороден етап

Работата ви ще е ползотворна и вие ще се чувствате доволни от себе си, ако можете да дадете максимума от силите си. Седемдневието може да се определи като начало на плодотворен етап, който ще набира скорост във времето напред. В момента голям процент от родените в знака са изнервени и раздразнителни, но е редно да овладеете състоянието си и да действате за напредъка си. Мобилизирайте се и демонстрирайте възможностите си с усърдие и настойчивост. Петък и събота са успешни и печеливши. Неделя ще е по-напрегната. През делниците – делови успех и лични несгоди.

 

ЛЪВ

В службата внимавайте

Дейността ви ще навлезе в нов етап от развитието си. Разумно ще насочите енергията си в преодоляване на съществуващите пречки и ще изведете делата си до добър край. При Лъвовете напрежението е много високо, защото постоянно се сблъскват с непочтени хора, които им вредят. И през тази седмица ситуацията се развива по този начин. Това е особено валидно за ситуацията в служебен план. Пазете се и не влизайте в конфликти с администрация. Петък е благодатен за съвместни ангажименти. Събота е печеливша, а неделя – доста напрегната. Следващите дни без тежкия четвъртък ще бъдат успешни за упоритите от вас.

 

ДЕВА

Действайте внимателно

В подходящи условия за работа и с творческо вдъхновение, ще развивате и успешно финализирате идеите си. През предстоящата седмица за Девите е много важно да са предпазливи към покани за участие в печеливши ангажименти. Предупреждението не е продиктувано от вероятността да не спечелите, а от сигурността за предстояща загуба. Сега е препоръчително да се съсредоточите върху деловата си дейност, ако разбира не сте в отпуск. Петък е неприятен. Събота е добра. Неделя не е лоша, но трудностите са повече. Делниците носят успех, но и много проблеми.

 

ВЕЗНИ

Владейте се!

Не се упреквайте и не изпитвайте чувство на неудовлетворение, защото вината не е ваша. На Везните няма да им липсва повишеното напрежение през седемдневието, което безусловно ще е пречка за хармоничното партньорство и при реализиране на цели в обществените среди. Ще е добре да се владеете по-качествено, за да не последнат проблеми във взаимоотношенията с различни хора. В петък и събота успявате с реализацията на целите си, но в неделя едва ли. Понеделник и вторник са успешни, но следващите два дни са трудни и неприятни.

 

СКОРПИОН

Стабилизирайте се

През тази седмица ще бъдете много мобилни, в непрекъснато движение, на път и с много ангажименти. Периодът не е добър за онези Скорпиони, които поради повишеното ниво на емоционалността си, са готови да действат противно на здравия разум, и сериозно да застрашат стабилността на позициите си. Съвсем сигурно е, че не се налага да експериментирате. Проявете необходимата сериозност и ще успеете. Петък, събота и вторник са сполучливи. Останалите четири дни са доста напрегнати. Очертават се провокации служебни ядове и неочаквани проблеми.

 

СТРЕЛЕЦ

Действайте активно и честно

Водени от вътрешното си усещане за нещата ще взимате с лекота решенията си и няма да грешите. За да не се превърнете в мишени за ударите на хитреци, е необходимо и самите вие да не си служите с методите на хитростта и измамата. Успехът ще придружава онези от знака, които са почтени, и не пестят усилията си при необходимост от повече работа свързана с пътуване или за провеждане на преговори.Петък е успешен. Събота носи кавги, а неделя е хубава. Делниците ще са успешни. Повече напрежение е характерно за вторник, но успявате в делата си.

 

КОЗИРОГ

Изразителна конкурентна мощ

Във връзка с предстояща изява ще се подготвите, преодолявайки много ограничения. Седмицата разкрива добри възможности за делова изява, от които ще се възползват доста Козирози, демонстрирайки значителни конкурентни способности. Етапът е много добър за парични печалби,за преговори и за сделки. Пазете се от конфликти. Появата на неразбирателство с някого е сигурен белег за конфликт. От петък до вторник включително, ще действате напълно успешно. Повече напрежение и трудни ситуации ще възникнат в сряда и четвъртък.

 

ВОДОЛЕЙ

Етап ползотворен за лични цели

През седмицата ще се акцентирате върху неотложните, съществените и важните неща, които очакват вниманието ви. В личен план този етап е ползотворен, и ви предоставя шанс за разрешаване на куп интересуващи ви въпроси. Сполуката ви в делови план е ограничена в момента поради изразителна нестабилност в сектора, свързан с професионалните ви отговорности. Избягвайте споровете! Силно конфликтни сте през тези дни. Възникне ли „обещаващ” спор, непременно ще приключи с мощен скандал. Уикендът, понеделник и вторник са успешни, а оставалите тежки.

 

РИБИ 

Делова активност

Започва силен период за вас, скъпи Риби. Животът ще дари с повече вяра, материални придобивки и неща, които до сега са присъствали само в мечтите ви. Рибите ще се активизират за по-ярка реализация в деловия сектор, което има смисъл само от гледна точка на печалби.Ако някой очаква да постигне друг вид предимство по този начин – определено греши. Периодът е продуктивен за поемане на нови делови отговорности. Повече усилия следва положите, за да овладеете нервността си. Малко по-напрегнат, но печеливш е петък. Успешни дни са неделя, понеделник и вторник. Останалите са по-напрегнати.

Дай твоята оценка:
2 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft