Седмичен хороскоп за периода от 21 до 27 септември-РИБИ Ползотворни действия, СТРЕЛЕЦ Планирайте подробно действията си

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп за периода от 21 до 27 септември-РИБИ Ползотворни действия, СТРЕЛЕЦ Планирайте подробно действията си
10773
Седмичен хороскоп за периода от 21 до 27 септември-РИБИ Ползотворни действия, СТРЕЛЕЦ Планирайте подробно действията си

Овните да планират внимателно и да действат стремително за изпълнение на целите си, а Телците навлизат в етап на напредък. Близнаците да владеят емоциите си, а Раците действат усърдно. На успешна реализация ще се радват и представителите на Лъв, а Девите да действат с размах! Везните да не забравят, че хармонията е градивен елемент за успеха, а Скорпионите да избягват споровете. Стрелците да планират подробно намеренията си, а Козирозите да се пазят от враговете си. Водолеите са изключително напрегнати, а  Рибите действат ползотворно.

 

ОВЕН 

Планирайте прецизно ангажиментите си

             Напрегнатото ежедневие ще ви подтикне към крайни действия, надявайки се с тях да решите веднъж завинаги свой проблем.

Точно планираните действия и ефективните проекти за бъдещето са надеждната основа за реализацията на вашите цели и всички Овни, които се придържат към такъв стил на изява, ще осъществят намеренията си. Избягвайте противоречията!Влиятелен човек ще попречи временно за осъществяването на материална или финансова цел. Петък, събота и неделя са много нервни. За понеделник силен успех. Добър е и вторник. За сряда и четвъртък - напрежение.

 

ТЕЛЕЦ 

Към стабилизация

           Ще търсите изяви, привличащи вниманието на широката публика. Представителите на Телец навлизат в етап на стабилизация, която не веднага, но до четири седмици ще се разгърне, и ще ви зарадва с добри резултати. Погрижете се по-качествено за състоянието на нервите си! Прекалено раздразнителни сте и допускате тежки грешки, каквито по друго време не правите. Петък ще бъде напрегнат, а уикендът много нервен. Понеделник, вторник и сряда са успешни и носят добри резултати. Четвъртък ще бъде напрегнат.

 

БЛИЗНАЦИ

Владейте нервите си

          Предстоящите събития и обстоятелства могат да ви изненадат с непредсказуемостта си, а също така и да ви огорчат. Новият седемдневен етап е добър от гледна точка на условия за реализация на целите от лично и делово естество, но ще е много нервен за всички Близнаци. Мнозина ще действат усилено, за да коригират взаимоотношенията на хората от обкръжението си, но тази активност много често ще се оказва напълно безплодна. Петък и уикендът ще са много нервни и напрегнати. Понеделник и сряда са хубави и успешни, а следващите отново ще са напрегнати.

 

РАК 

Успешни действия

            Без да губите времето си в излишни приказки, ще се съсредоточите върху набелязаните си цели и ще ги следвате. Етапът е много благоприятен за  осъществяване на намеренията ви в професионален и личен аспект, както и за ефективни действия, засягащи реализацията на битови цели. Почти всички родени в зодията ще успеят с осъществяването на цели и въпроси, касаещи  намеренията им от обществен порядък. С трудности се сблъскват действащите в бизнеса. Петък и уикендът ще са трудни. Понеделник и четвъртък са  успешни, а вторник и сряда ще се неприятни.

 

ЛЪВ 

Успешен етап

            Участието в съдружия и сътрудничеството ви с подходящи партньори ще ви донесе популярност и добра финансова обезпеченост. Мнозина от Лъвовете са изправени пред прага на истинските човешки ценности, досегът с които ще им позволи да обогатят душевните си предпочитания, без това да спре или да намали професионалната и материалната им реализация. Твърде благоприятни са и възможностите ви за финансови постижения. Петък е печеливш, но носи и кавги, които ще лишат някои от компанията на близък приятел. Уикендът и следващите го делници ще са успешни.

 

ДЕВА 

Внимавайте!

Ако вниманието ви е съсредоточено върху бизнес-начинания ще постигнете добри финансови резултати. Много напрегнат период. За реализацията на целите си през тази седмица мнозина са готови да действат дори безскрупулно, но и по този начин едва ли ще успеят, защото ще се сблъскат с корави противници, които безусловно ще осъществят намеренията си. Действайте толерантно и не си създавайте неприятности. Петък ще е много напрегнат и неприятен, а уикендът носи ярка сполука. Такава ще ви радва и в следващите два дни, а сряда и четвъртък са тежки.

 

ВЕЗНИ

Действайте чрез разбирателство

            Събитията се развиват динамично при вас и нещата няма да се получават такива, каквито сте ги планирали. Като представители на кардинален знак, Везните макар и управлявани от благородната Венера съвсем не са лесни, особено ако решат да демонстрират ината си, който често е сравняван със същия на едно тревопасно стопанско животно. Препоръчително е да не опитвате, защото нищо добро няма да излезе за целите ви. Петък и събота ще са нервни и напрегнати, а неделя е печеливша. Ползотворен ще бъде и понеделник, а следващите дни ще са трудни.

 

СКОРПИОН 

Противоречията ще ви вредят

            Приоритетите ви ще са насочени главно в професионалната сфера и водени от финансови съображения, ще се концентрирате върху конкретни задачи, условията и договореностите по които са изчистени. Деловата сполука е най-ярката позитивна характеристика за Скорпионите през следващата седмица. Позициите ви са стабилни и непоклатими. Известно отклонение от това определение е валидно за бизнесмените, които са готови във всеки следващ момент да влязат в противоречия с опонентите си. В петък действате сполучливо, а събота и неделя ще ви затруднят. Понеделник и сряда са успешни и печеливши, а вторник и четвъртък ще са мъчителни.

 

СТРЕЛЕЦ 

Планирайте подробно действията си

              С удоволствие ще се насладите на хубавите дни, които ви предстоят. Вече беше споменато, че взискателният Сатурн преминава в момента през съзвездие Стрелец, а той винаги подлага всички на щателен изпит. Ще остане в знака. През предстоящата седмица, или по-точно настоящата година ще успявате с целите си, ако действате по предварително изготвен подробен план. Добър петък, напрегната събота и печеливша неделя. Понеделник и сряда са доста плодотворни и успешни, а вторник и четвъртък са тежки.  

 

КОЗИРОГ

Пазете се от враговете си!

           Ще имате добра енергия и нови идеи. Работата няма да ви затруднява и ще вършите задълженията си безупречно. На Козирозите не е необходимо да се напомня, че трябва да са активни, но няма да е излишно да се подчертае, че разполагат с голямо количество врагове, които колкото и да  са безопасни не са за пренебрегване. Пазете се от проблеми, възникнали във връзка с финансови средства и материални противоречия. Петък идва с кавги, а събота и неделя са по-спокойни. Понеделник и вторник са печеливши, но и напрегнати, а сряда и четвъртък са много успешни.

 

ВОДОЛЕЙ 

Изразителна нервност

            Залагайки на умението си да анализирате, ще извлечете практически ползи за себе си. През настоящата седмица мнозина от Водолеите ще демонстрират агресивно поведение, а в такива случаи винаги е твърде съмнително, че инициаторът на проблеми ще се отърве безпроблемно. Видимо е, че преобладаващото мнозинство от родените в зодията са крайно нервни и трудно се владеят, но заради безопасността си сте задължени. Петък е изключително неприятен, а уикендът е по-спокоен. Понеделник и вторник са тежки, а следващите са добри.

 

РИБИ

Ползотворни действия

           Настъпващите промени при хората на бизнеса ще им помогнат да си върнат загубеното и да калкулират печалби. През новата седмица представителите на Риби ще действат превъзходно и ще успеят да се освободят от проблеми в бизнеса и обществените среди. Ще е добре да сте по-търпеливи, за да не усложнявате обстоятелствата. Предупреждението се отнася за обществените контакти и  домашния живот. Събота преминава активно, а уикендът е отморителен. Понеделник ви носи доста напрежение, а вторник, сряда и четвъртък ще ви радват със сполука.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft