Седмичен хороскоп за периода от 6 до 12 юли- РИБИ Печеливши възможности, ВЕЗНИ Делова активност

вход през zajenata.bg
За Жената
Седмичен хороскоп за периода от 6 до 12 юли- РИБИ Печеливши възможности, ВЕЗНИ Делова активност
23593
Седмичен хороскоп за периода от 6 до 12 юли- РИБИ Печеливши възможности, ВЕЗНИ Делова активност

Концентрацията е задължителна за Овните, а Телците да са по-внимателни при осъществяване на намеренията си. Близнаците да се заемат със задачите си, а Раците да действат по план.

Лъвовете да не пропускат възможности, а Девите ще се ориентират към укрепване на личността си, докато  Везните демонстрират изразителна делова активност. Търпеливите от знак Скорпион, стъпват на печеливши позиции. Стрелците да се владеят по-добре, а Козирозите да действат динамично. Водолеите да се подготвят, а Рибите печелят.

 

ОВЕН

Действайте решително

            Храните илюзии, че нещо неповторимо ще се случи, но животът ще върви по отъпканите пътеки. Чрез решителни действия във важна за вас сфера, ще успеете да се освободите от проблеми. най-често става въпрос за пречки в службата и деловите среди. Очертават се плодотворни пътувания но и много нерви по делови и лични въпроси. Работете честно! Хитруването ви обрича на проблеми. Петък, уикендът и вторник са тежки. Останалите делници са сполучливи.

 

ТЕЛЕЦ

Стабилизирайте позициите си

            Периодът ще ви подготви за по-приятните развития в живота ви, които предстоят. Най-важното за Телците през предстоящия седмичен етап е да бъдат предпазливи. Човек от деловите среди ще ви направи съблазнително делово предложение. Бъдете много внимателни! Това е уловка за да не се окажете жертви на измама. Настоящата седмица е подходяща за укрепване на позициите в деловите и обществените среди. Петък е начало на промени. Събота ви носи луд късмет, а неделя силни ядове. Понеделник и вторник са хубави, а следващите трудни.

 

БЛИЗНАЦИ

Концентрирайте се върху делата

           Навлизате в нов период, в който се освобождавате от старото и давате път на новото. Предстоящата седмица апелира към Близнаците да действат амбициозно по задачите си, и да не се отклоняват към клюки и клевети, свързани с хора от деловото обкръжение. Освен, че това не е етично, ще последват и сблъсъци с въпросните личности, които със сигурност ще задълбочат антагонизма. Петък е много раздвижен, а почивните дни са благоприятни. Понеделник е напрегнат, но успешен. Вторник и сряда са хубави, а четвъртък носи кавги.

 

РАК

Действайте правомерно

            Събития, които предстоят ще променят много неща в живота ви, насочвайки го към новости и приятни емоции. Вашите позиции за реализация на деловите цели са благоприятни, но не бива да си служите с измами или да сте безскрупулни. Обмисляйте задълбочено решенията си преди да ги приложите практически. Прибързвате ли – несъмнено ще последват грешки, които ще ви изправят пред неочаквани затруднения. В петък безплодна борба. Събота носи повече късмет, а неделя е трудна. Вторник и четвъртък са напрегнати, а понеделник и сряда са успешни.

 

ЛЪВ

Култивирайте търпение

            През седмицата ще реализирате намеренията си до подробностите, които сте предвидили. Липсата на търпение – този отколешен недостатък при Лъвовете, отново се извисява, и определено ще провокира реализацията на целите ви. Не се поддавайте на нервност не само поради вероятността от провал на добрите постижения, но и защото може да последва период на нестабилност в делово отношение. В петък нищо особено, а събота носи късмет, но е неизгодна. Неделя е мъчителна, а понеделник е ярко успешен. Следващите са трудни и напрегнати.

 

ДЕВА

Време за укрепване на позициите

            Градивното ви отношение към всичко, до което се докоснете ще ви донесе положителни изживявания. По-принцип представителите на Дева са облагодетелствани в земния си път, и успяват да подредят живота си прилично в действащите социални условия. Предстоящият седемдневен период ви уведомява, че сега времето за укрепване на деловите позиции е доста благоприятно и не бива да го пропускате. Петък е благодатен. Хубава е и събота, а неделя е напрегната и неудобна. Лош и доста напрегнат ден е сряда, а останалите делници ще бъдат сполучливи.

 

ВЕЗНИ

Делова активност

            Давайте си сметка, че само ако сте открити и честни към другите, може да се надявате на подобно отношение и към вас самите. За преобладаващата част от представителите на Везни, предстоящият седмичен период е интензивен от гледна точка на пътувания, засягащи въпроси от делово или лично естество. На преден план изпъкват делови ангажименти, и въпроси засягащи здравето. Ще действате успешно и в двете направления. Петък е нервен и неприятен. Това е валидно и за уикенда. Понеделник, вторник и четвъртък са благоприятни и успешни. Тежкият ден ще е сряда.

 

СКОРПИОН

Търпеливите ще хванат предимство

            В професионалната си работа ще търсите по-често съвет и подкрепа, не бива да се притеснявате и обезсърчавате. Има задръжки в развитието на Скорпионите, които са продиктувани от външни фактори. Запазете спокойствие и се запасете с търпение за около два и половина месеца. През това време ще изградите достатъчно здрав фундамент, за да се заемете успешно със заплануваната реализация. Петък предоставя условия за успешно партньорство, а силният ви късмет надделява в събота. Неделя е много ядовита. С изключение на неприятната сряда, другите са добри.

 

СТРЕЛЕЦ

Владейте нервите

            Периодът се свързва с изявеното ви присъствие на професионалната сцена. За много хора е ясно, че представителите на Стрелец са широко скроени личности, с подчертани почтеност и благородство, отреждащи им доста често предимство в много отношения. За  по-несдържаните от зодията се очертава известно отстъпление от тези позиции през седмицата. Не се предавайте! Петък е слаб, което е вярно за мнозина и през уикенда. Силен и успешен понеделник, активен вторник, не особено успешна сряда и благоприятен четвъртък.

 

КОЗИРОГ

Действайте динамично

            Задълбочавайки познанията си в сферата, която живо ви интересува, ще напредвате и покажете готовността си за активна работа. За никой не е тайна, че  Козирозите са по-сдържани, а понякога дори изглеждат неприветливи, или по-точно – непристъпни. За вас тази седмица не е от най-приветливите,защото издига препятствия на пътя ви, и ви сблъсква с вероломни личности, служещи си с лъжи и коварство. Петък и събота са много силни за реализация на целите.  Понеделник и четвъртък също са твърде благоприятни и сполучливи. Слабите дни са неделя, вторник и сряда.

 

ВОДОЛЕЙ

Укрепете се

            Започва вашето време. Явяващите се на изпити и конкурси ще получат добра оценка за труда си. И не само те. Новият седмичен период настойчиво приканва представителите на Водолей да се организират, и чрез почти винаги необходимите търпение и отзивчивост, да укрепят позициите си. Този период ще обхване две и половина месеци. Не отлагайте тази важна работа, да не се окаже, че благоприятното време е пропуснато. Петък не е удобен ден, но събота е превъзходна за всичко. Добри дни са понеделник, сряда и четвъртък. Във вторник  сте много нервни.

 

РИБИ 

Печеливши възможности

            Ангажиментите ви през седмицата няма да намалеят, напротив, вниманието ви ще е погълнато както от текущата работа, така и от ново възникнали необходимости. Рибите имат основателни причини за потиснатостта си, но ситуацията не е отчайваща, и едва ли е необходимо да достигате до сблъсъци с някого, за да доказвате правотата си. В момента е необходимо да засилите обществените си контакти и служебната си дейност. Сега е добро време за отстраняване на семейни разногласия. Петък и уикендът са с добри възможности за реализация. Следващите дни без вторник също ви предоставят печеливши възможности.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft