Седмичен хороскоп на Алена-Овен-През първите дни на януари бъдете по-внимателни, Телец-Хармонична седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп на Алена-Овен-През първите дни на януари бъдете по-внимателни, Телец-Хармонична седмица
20051
Седмичен хороскоп на Алена-Овен-През първите дни на януари бъдете по-внимателни, Телец-Хармонична седмица

Ето какво ви е подготвила топастроложката Алена, в седмичния си хороскоп, публикуван във вестник „Уикенд“.

Овен
В края на годината на много от вас ще ви е трудно да се измъкнете от работното всекидневие и да се настроите на вълна за почивка и забавления. Причините може да са различни – ще имате доста задачи, които трябва да приключите, или ще чертаете планове за бъдещето си.

През първите дни на януари бъдете по-внимателни в общуването си с шефове и висшестоящи. Потърсете хармония в домашния уют.

Телец
Очаква ви хармонична седмица, в която ще липсват причини да се притеснявате или да полагате кой знае какви усилия. Ще се чувствате спокойни и трудно някой ще успее да ви разклати. Понеделник и вторник ще са чудесни дни за вас – ще реализирате плановете си и ще смогнете с онова, което сте замислили да свършите. Моментът е много подходящ да се погрижите за външния си вид и да се поглезите по някакъв начин.

Близнаци
Не се притеснявайте, ако в началото на идната седмица настроението ви не е добро или сте по-отпаднали и не ви достига енергия. Погрижете се за себе си, така че да се почувствате добре и тялом, и духом. Ограничете усилията си само до изпълнението на най-належащите задачи. От сряда нататък вероятно ще усетите прилив на сили, ще ви се иска да общувате повече и да споделяте онова, което ви вълнува.

Рак
Настроението ви ще се определя от това как се разбирате с хората около себе си. Седмицата ще е изпълнена с емоции – възможни са неочаквани обрати, внезапни прозрения или изненадващи разкрития. Ще анализирате важни за вас взаимоотношения и ще успеете да вземете решение как да се развият. През следващите дни може да довършите стари дела, да се освободите от непотребни вещи и да приключите вече започнати дейности.

Лъв
В края на годината ще е трудно някой да наруши хармонията в душата ви особено ако сте заобиколени от хора, които ви обичат и ви карат да се чувствате комфортно. Доброто ви настроение ще се предаде и на околните – всичко сочи, че ви очакват чудесни дни, изпълнени с приятни разговори и забавления. Ако обаче имате някакви проблеми в службата или сте в процес на търсене на работа, болният въпрос може да излезе на преден план и да занимава мислите ви.

Дева
Очаква ви чудесна седмица, в която с лекота ще свършите всичките си задачи. Периодът ще е интересен, тъй като няма да липсват възможности да пътувате и да се забавлявате. Понеделник и вторник ще са особено благоприятни дни за вас – ще сте доста продуктивни и лесно ще реализирате целите си. Ако имате по-важни задачи, изпълнете ги в рамките на седмицата, тъй като след това ще ви е по-трудно да се концентрирате.

Везни
Макар периодът да е по-скоро празничен, не е изключено през него да се случат важни събития, свързани с професионалния ви живот. Възможно е да приключите проект, върху който сте работили доста време или най-накрая да се изясни ситуация в службата или в личен план. Темата за финансите също ще ви вълнува сериозно, но повечето от вас няма за какво толкова да се притесняват.

Скорпион
През идната седмица няма да разполагате с много време да се уединявате и да избирате за себе си спокойни занимания. Вероятно ще трябва да подготвите или да осъществите пътуване или социалните ви ангажименти ще се окажат повече. Ще изпитвате желание да общувате, да споделяте и ще се чувствате добре, когато сте в компания от близки хора. През следващите дни забравете за притесненията и битките. Отдайте се на празниците.

Стрелец
Разговорите, които ще водите, и събиранията, на които ще присъствате, ще ви действат стимулиращо. Началото на годината е чудесно за делови срещи, за учене и преподаване, а също и за всякакви дейности, свързани с обмен на информация. Нищо чудно комуникативните ви способности да се окажат много полезни – например да ви помогнат да изкарате пари или да си осигурите нов източник на доходи.

Козирог
Предизвикателството пред вас ще бъде да съхраните хармонията във важните за вас взаимоотношения. Може би поведението на партньора ви няма да ви допада или двамата ще сте на различно мнение по някакъв въпрос. Макар ситуацията да ви се струва трудна или направо дразнеща, тя е вашият шанс да проявите гъвкавост и да се опитате да разберете мотивите на другия човек.

Водолей
Мислите и енергията ви ще са насочени към другите. Ще искате да им помагате и да ги карате да се чувстват добре. Вероятно ще имате и поводи да изслушвате чужди проблеми и да проявявате състрадание. В понеделник и вторник бъдете по-предпазливи и не се доверявайте прекалено на хора, които не познавате. Възможно е на работното ви място да се разрази конфликт, породен от интриги и борби за надмощие. Не се замесвайте.

Риби
Ще се чувствате добре, защото ще успеете да се насладите на спокойствие и на хармония в отношенията – все неща, от които се нуждаете. Седмицата ще е особено благоприятна както за любовния ви живот, така и за приятелските връзки, които при много от вас ще излязат на преден план. Най-доброто, което бихте могли да направите, е да организирате пътуване във весела компания или с любимия човек – добрите впечатления са ви гарантирани.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft