Седмичен хороскоп от 10 до 16 август-РИБИ Мощно раздвижване, ВОДОЛЕЙ Укрепване и стабилизация

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп от 10 до 16 август-РИБИ Мощно раздвижване, ВОДОЛЕЙ Укрепване и стабилизация
45466
Седмичен хороскоп от 10 до 16 август-РИБИ Мощно раздвижване, ВОДОЛЕЙ Укрепване и стабилизация

За Овните дните ще са успешни, а Телците  ще са доволни от личния си успех. За Близнаците  е видим етап, предоставящ условия за напредък, а за представителите на Рак предстоят драми.

Лъвът да избягва противоречията, а за Девите сполуката през седмицата ще е значима. Тя ще е такава и за Везните, а за Скорпионите носи отлични постижения.  За Стрелците периодът създава ползотворни възможности, а Козирозите ще се радват на особено успешен период. Водолитеще се стабилизират, а при Рибите се очертава желаното раздвижване.

ОВЕН 
Успешен период

            Работата ви е срочна и изисква незабавната ви намеса. Всяко неспазване на сроковете ще ви лиши от следващи поръчки и средства. Този петък отбелязва началото на силно надежден период, през който сполуката ще е главна характеристика на дните през седемдневието. Действайте усърдно и няма да останете недоволни от реализацията си в материалната сфера. За ангажираните с бизнес седмицата е силно благоприятна и добре печеливша. Петък, уикенда и понеделник са ползотворни за делата ви. Вторник ще бъде нервен, а сряда говори за сблъсък с неприятности. Четвъртък ще е успешен.  

ТЕЛЕЦ 
Финансова сполука

            Имате сили да се справите със затрудненията си и да пресечете възникващите отрицателни емоции. Предстоящят седмичен етап ще премине благоприятно за Телците, но преобладаващата част от родените в зодията ще чуят обидните слова, с които някой от заобикалящите постоянно ги квалифицира в обществените среди. През седмицата ще постигнете доби резултати, а някои от родените в зодията ще осъществят ползотворно пъуване зад граница. Петък е силно печеливш, а уикендът е благоприятен. През следващите дни влиянието върху вас е смесено.

БЛИЗНАЦИ 
Душевна регенерация

           Дните ви ще са напрегнати и изискванията към вас ще растат, но е сигурно, че усилията ви няма да са напразни. Близнаците ще имат успехи през периода, а особенния съдбовен акцент за седемдневен етап пада върху оформящата се за мнозиа душевна регенерация. Някои ще се освободят от хора, които не са оправдали доверието им. Характерни за мнозина са пътуванията през седмицата. Не ви отминават също така напрежението и неудобствата. Петък и събота ще са мъчителни. Неделя носи успех, но и ядове.  Следващите дни без успешния вторник ще са ядовити.

РАК 
Седмицата носи промени

           Финансово неудовлетворение от конкретен проект, върху който сте работили повече ще ви създаде напрежение. А за представителите на Рак натъпва прекрасен етап, който подчертава, че се разръщат вашите чудесни лични възможности и тези за осъществяването на материални и финансови цели. В професионален аспект предстоят обещаащи промени, които говорят за издигане в кариерата или за удачна смяна на работата. Петък и уикендът ви носят успех. Следващите дни не са лоши, но повечето от родените в знака ще са носта нервни, а някои и несдържани. 

ЛЪВ 
Избягайте противоречията

            Динамично ще минават дните ви и ще товарят с проблеми ежедневието ви. Този ден бележи началото на едномесечен период, за който е препоръчително  старателно да избявате противоречията с околните, защото ще последват доста остри и неовладяеми кавги. Споменатият етап ще създаде условия за промени. Търсете разбирателство с околните и ще успеете да реализирате всичко, което сте планирали като постижения за февруари. Петък, неделя, вторник и сряда ще са успешни, а понеделник и събота ще са нервни и неприятни.

ДЕВА 
Силно успешен период

         Състоянието, в която сте, идва да ви покаже, че има още какво да се желае по отношение на освободеното ви мислене. Предстоящата седмица ще бъде изключително успешна за Девите и ще отбележи началото на четириседмичен етап, през който родените в зодията ще осъществят множество полезни контакти в деловите среди. Ще релизират с голям успех и желани ситуации в бизнеса. Седмичният период е особено ползотворен за провеждане на преговори, които във всички случаи ще бъдат последвани от сключването на изгоден договор. Всички дни ще са сполучливи и успешни.

ВЕЗНИ 
Изразителен успех

            Деловите представители на знака ще имат натоварена седмица, наситена с предизвикателства и горещи спорове. Доста благоприятен етап, през който по никакъв начин представителите на Везни няма да отстъпят назад или да демострират липса на желание, за да реализират целите си в пълнота. Седмицата е силно благоприятна за делови контакти и за постигане на споразумения в бизнеса. В деловия живот на мнозна ще настъпят значителни новости и ще създадат условия за мощен напредък. И вашата седмица, точно както тази на Девите ще премине с пълен успех.

СКОРПИОН 
Успех и стабилни постижения

            За някои от вас периодът е отпускарски, други ще покажат активната си гражданска позиция по наболели социални проблеми. Представителите на зодията се намират в период, чиято характеристика е изразителна за всякакъв род постижения, които се основават на съвместно доверие, честност и взаимна подкрепа. Индивидуалните ви възможности никак не са малки, но раждането на нещо ново изисква планирана политика, с каквато на този етап мнозина не разполагат. Плодотворните петък, събота и неделя ще са следвани от хубави   делници. По-трудна ще е само сряда.

СТРЕЛЕЦ 
Плодотворни възможности

            Животът за пореден път ще ви притисне с нуждите си. Не губете присъствие на духа. Предстоящият период се оказва твърде плодотворен в делово отношение за Стрелците. Имате шанс да затвърдите постиженията си и да достигнете до удовлетворителни финансови постъпления. Ще ви се наложи да действате с голямо усърдие, но и резултатите ще са на високо ниво. Петък, уикендът и понеделник ще бъдат напълно успешни. Вторник и сряда предизвикват повече напрежение, а четвъртък ви напомня да действате по-усърдно по целите си.

КОЗИРОГ
Особено успешен период

           Ще бъдете провокирани да вземате страна в предстоящ проект, но същевременно с това ще осъзнавате, че мястото ви е в самостоятелните изяви. В лично и делово отношение тази седмица ще се окаже безспорен фаворит за последните няколко месеца при вас. Разкриват се безупречни възможности за реализация в деловата сфера, които на този етап може да са в началната си фаза за мнозина, но пълното им разгръщане е само въпрос на време. Петък и уикендът не блестят с нищо, но ще са успешни и сполучливи. Успешен е и понеделник, а през следващите дни ще постигнете чудесни резултати в дейността си.

ВОДОЛЕЙ 
Укрепване и стабилизация

              Ще подчините мисленето си на практичната страна на живота си и бързо ще осъществите намеренията си. Новият седмичен период предоставя значителни възможности за стабилизация в социален план. В едни случаи това може да означава финансов напредък и подобряване на материалното състояние, за други да е освобождаване от емоционален негативизъм или  здравословна немощ. В петък и през уикенда е необходимо да избягвате споровете. Ще достигнете до кавги! Благоприятните понеделник и вторник  ще бъдат последвани от силно напрегнатите сряда и четвъртък.  

РИБИ 
Мощно раздвижване

С яснота и целеустременост ще работите върху делата си, за което ще говорят и резултатите. Новият седмичен период определено засяга изключително важен стадий от вашето развитие, защото недвусмислено подчертава, че сте преминали през мъчителен етап и сте натрупали достатъчно опит, за да се озовете в следващата фаза на изява.  И настоящата седмица не е лека, защото се движите през цикъл на промени. Петък и събота ще са много напрегнати, а въпросните  влияния ще действат мощно и през делниците, но ще разполагате с шанса да ги преодолеете.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft