Седмична таро прогноза за периода от 8 до 14 март-Карта Императрица за Рибите и Лъвовете носи приятни промени и невиждан успех

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмична таро прогноза за периода от 8 до 14 март-Карта Императрица за Рибите и Лъвовете носи приятни промени и невиждан успех
23626
Седмична таро прогноза за периода от 8 до 14 март-Карта Императрица за Рибите и Лъвовете носи приятни промени и невиждан успех

Овен

Картата "Съждение" призовава Овена да остави в миналото съмнителни планове, които няма да помогнат за развитието, и да премине към нови цели. Аркан говори за достойна награда за онези, които честно работят за своето проспериращо бъдеще.

Картата "Луна" показва период, когато съмненията и страховете могат да попречат на изпълнението на плановете. Ще са необходими предпазливост и самочувствие от Овена, за да преодолеят вътрешните смути и да продължат по пътя на успеха.

"Влюбени" в комбинацията е карта, призоваваща за отговорност. В края на втората седмица на март Овенът ще трябва да избере по-нататъшен път и благосъстоянието им ще зависи от техните решения. Невъзможно е да сгрешите, така че няма смисъл да бързате.

Телец

Картата "Звезда" насърчава Телец да започне седмицата с усмивка. Картата символизира правилно избрания път и наградата при завършването на пътя. Картата с късмет говори за изпълнение на заветни желания и придобиване на щастие.

Според картата "Луна" е важно Телецът да се пази от слухове и клюки. Вниманието на недоброжелателите може да създаде проблеми, което означава, че е време да вземете независими решения и да се  предпазите от токсична комуникация .

Картата „Колесница“ символизира пробив и активност. На тази карта Телецът ще може да стигне до целта си, ако не се колебае и не се съмнява в силите си. Успехът очаква тези, които не се страхуват да преодолеят препятствията по пътя към щастието.

Близнаци

Според картата "Императрица" Близнаците се очаква да растат и да се развиват. Арканът описва ситуацията на лежерен марш за триумф, когато трябва да използвате най-добрите черти на характера и да забележите подробности, за да не бъдете сбъркани в крачка от целта.

„Справедливост“ в оформлението е карта, призоваваща за отговорност. Картата говори за успех, но само ако действате честно и не се отдавате на желанието да вземете пряк път към успеха чрез измама или предателство.

Според картата "Отшелник" в края на тази седмица през март Близнаците ще имат време да се възстановят , да коригират плановете и да се откажат от идеи или планове, които са загубили своята актуалност и вече нямат смисъл, а само отнемат ценно време.

Рак

Според картата "Магьосник" Ракът е важно да бъде гъвкав, за да се адаптира към променящите се условия. Картата обещава успех и развитие, ако не се страхувате от отговорност и не се криете зад гърба на конкурентите.

Картата "Обесеният човек" говори за ситуация в задънена улица, когато трябва да вземете правилното решение, за да излезете от тази ситуация. Важно е Раците да разберат причината за това състояние на нещата, за да разрешат проблемите и да продължат по пътя към щастието.

Картата „Върховна жрица“ насърчава Раците да отделят време и да се доверят на интуицията си. Според тази карта трябва да заемете позиция на наблюдение и изчакване, за да отворите вратата навреме, водеща до проспериращ живот.

Лъв

Картата "Императрица" означава незаменим успех, но няма да дойде веднага. В началото на седмицата Лъв ще се нуждае от отговорност и липса на бързина, за да не допуска грешки и да не залита на крачка от победата.

Според картата "Дявол" за Лъв не трябва да се угажда на капризите им и да следва моментните им желания. Един вид тест за сила ще ви помогне да изградите воля и да заобиколите неприятностите.

"Звездата" в оформлението е карта, която призовава Лъв да продължи да се движи в избраната посока. Пътят е безплатен, което означава, че няма причина да се съмнявате в способностите си. Успехът е точно зад ъгъла - остават само няколко стъпки.

Дева

Арканът "Глупак" насърчава Дева да се справи с проблемите тук и сега, за да им освободи пътя и повече да не изпада в подобни ситуации. Коригирането на грешки е неизбежно и трябва да се извършва ефективно.

"Кула" в оформлението е карта, която показва на Девите необходимостта да се откажат от остарелите идеи и планове. В тази Аркана се случват промени, които ще доведат до по-добър живот, ако спрете да се придържате към остарялото минало.

Картата "Луна" насърчава Девата да се справи със страховете си, така че да не пречат на щастливия живот. Съветът на картата е да не позволявате на съмненията да надделеят, защото те могат да причинят пропуски и неуспехи.

Везни

Картата "Отшелник" открива седмицата и на тази карта Везните ще имат възможност да намерят своя собствен път към щастието. Съветът на картата е внимателно да претегляте всяко решение, за да не правите грешки и да не завивате по пътя, водещ в задънена улица.

На картата „Свят“ Везните ще могат да разрешават конфликти и противоречиви ситуации, да разчистват пътя си и да придобият увереност, че скоро целта ще бъде постигната и наградата за труда ще изплати положените усилия в пълен размер.

Картата "Справедливост" призовава Везните към честност. Отворените и отговорни решения ще доведат до дългоочакваната победа, а опитът за измама, напротив, ще ви отдалечи от успеха и ще предизвика затруднения.

Скорпион

Аркан "Магьосник" насърчава Скорпионите да започват активно седмицата и да не се страхуват от експерименти. Иновациите са от съществено значение за развитието и Скорпионите могат да намерят своя път към успеха, ако спрат да се съмняват, че могат да направят всичко.

Картата "Съждение" казва, че Скорпионите ще могат да получат достойна награда за усилията си, да си възвърнат доброто име и да се  справят с временни препятствия по пътя към личното щастие.

Според картата "Смърт" Скорпионите трябва да приемат факта, че е време да преминете към нов етап от живота, оставяйки след себе си всичко, което е загубило своята актуалност. Проблеми няма да възникнат, ако не се съпротивлявате на неизбежните промени.

Стрелец

На картата "Влюбени" в началото на седмицата Стрелите ще трябва да вземат отговорно и  сериозно решение . Възможно е да се наложи да пожертвате нещо, за да получите награда за работата си в обозримо бъдеще.

Картата „Справедливост“ казва, че Стрелецът ще трябва да бере плодовете от миналото. На тази карта е важно да изберете страната на света, като се откажете от интригите и измамите, които ще бъдат разкрити и ще изискват работа върху грешките.

Според картата "Глупак" е важно Стрелците да поемат отговорност за думите и делата върху себе си, да бъдат по-внимателни в изказванията си, за да не обидят неволно близките си и да не създадат конфликт буквално от нулата.

Козирог

Картата "Смърт" насърчава Козирозите да започнат седмицата, като изоставят всичко, което е остаряло. Аркан описва преходна ситуация, когато е време да затворите една врата и да  отворите друга , за да не спрете в развитието.

На картата "Обесен" Козирозите получават предупреждение. Тя се крие във факта, че някои от делата ще бъдат невъзможни за приключване, което означава, че ще трябва да си намерите ново занимание, за да не губите време и да не застоявате.

В края на седмицата, на картата "Справедливост", Козирозите трябва да тръгнат по пътя на добродетелта, без да се опитват да заблуждават и мамят. Аркан посочва награда за онези, които не са предубедени в преценките си и са честни със себе си и околните.

Водолей

Картата "Глупак" отваря седмицата и Водолеят няма нужда да бърза с нея. Арканът призовава за предпазливост, която ще помогне да се заобиколят препятствията по пътя към щастливия живот и да ви спаси от среща с токсични личности .

Арканът "Смърт", въпреки съмнителната си репутация, всъщност има положително значение. Картата призовава Водолея да не се противопоставя на неизбежните промени, които затварят вратите на миналото, отваряйки нови обещаващи начини за развитие.

Според картата "Дявол" Водолеите ще могат да постигнат успех, само ако не следват желанието да оставят всичко, както е и да си почиват вместо продуктивна работа. Отдаването на капризи ще доведе до проблеми.

Риби

Картата „Императрица“ отваря втората седмица на март и обещава приятни промени за Рибите. Според тази карта успехът ще дойде, но не точно сега и за да не мине щастието, трябва да се откажете от бързането и задължително да се вслушате в интуицията си .

На картата "Кула" Рибите ще почувстват вътрешно напрежение, което трябва да бъде премахнато. Картата описва ситуация, когато трябва да се сбогувате с пясъчните замъци, наистина да погледнете живота и да работите върху себе си, за да постигнете просперитет.

Картата "Колесница" обещава на Рибите бърз старт и несъмнен успех. Арканът призовава да не се двоуми, защото Рибите притежават както знанията, така и необходимите умения за постигане на възложените задачи.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft