Септември ще се окаже доста тежък за 3 зодии

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Септември ще се окаже доста тежък за 3 зодии
7370
Септември ще се окаже доста тежък за 3 зодии

Лятото приключи, септември настъпи. За мнозина първият месец на есента е свързан с промяна.

Тези промени обаче не винаги са успешни.

Според астролозите три знака на зодиака през септември ще срещнат известни затруднения и проблеми. Ако намерите зодията си в списъка, не се притеснявайте. Вярваме, че ще преодолеете всички трудности и животът ви ще се подобри отново.

Рак: по-емоционални от обикновено

През първата половина на месеца ще почувствате силни промени в настроението, въпреки че Раците като цяло са доста емоционални личности. Този знак приема нещата много сериозно и емоциите им понякога излизат извън контрол.

Спонтанните изблици на сълзи могат изведнъж да станат постоянни. Понякога трябва да държите контрол над себе си и да не позволявате на емоциите да ви преборят. Слушайте вътрешното си чувство, което винаги ви води към правилния път.

Стрелец: поемате прекалено много.

Този месец ще работите много усилено върху проекта си и няма да се успокоите, докато не направите всичко. За съжаление няма да можете да изпълните задачата толкова бързо, колкото бихте искали, защото сте се заели с твърде много затруднения.

Опитайте се да си поставяте малки цели и да ги изпълнявате всеки ден. Ще забележите, че нещата ще вървят много по-добре и по-ефективно. Много скоро ще завършите проекта си и най-накрая можете да се насладите на дългоочакваната ваканция. 

Риби: ще станете по-отдръпнати.

По правило обичате да общувате с хората и да се фокусирате върху техните проблеми. Въпреки това, този месец ще се затворите  в себе си и ще живеете в собствения си малък свят. Ще забележите, че изпитвате повече тревожност от обикновено и в това отношение ще изпитате несигурност.

Но не се притеснявайте: фазата ще приключи скоро и вие ще се върнете в обичайното си състояние. Използвайте това време, за да отделите достатъчно време за себе си и да релаксирате.

Дай твоята оценка:
1 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft