Силвия Кацарова си подари ново лице за 70-годишния юбилей - никога не е изглеждала по-добре! (СНИМКИ)

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Силвия Кацарова си подари ново лице за 70-годишния юбилей - никога не е изглеждала по-добре! (СНИМКИ)
56459
Източник: retro.bg
Силвия Кацарова си подари ново лице за 70-годишния юбилей - никога не е изглеждала по-добре! (СНИМКИ)

Една от най-обичаните певици у нас, Силвия Кацарова , чества своя 70-годишен юбилей на 26 април. Известно е, че от години певицата полага всякакви възможни грижи за външния си вид, предвид и факта, че съпругът й разполага с доста добри финансови възможности.

Така че не е изненада, че специално за юбилея тя си е подарила поредното подмладяване .

За нея сякаш времето върви наобратно, коментират колеги от бранша, които споделят, че на тази възраст Силвия изглеждала по-добре, отколкото я помнят на младини.
Силвия Кацарова подмладяване

В последно време Кацарова се пристрасти към пластичните интервенции и модерните естетически процедури. Тя първо оперира носа си срещу 10 хиляди лева при един от най-талантливите гурута в пластичната хирургия в Турция. Интервенцията се проведе в лъскава клиника. Певицата обаче не спря дотам и вече е сменила и изравнила до съвършенство и зъбите си. Изпънала е с лифтинг бръчките по абсолютно цялото си лице, като е премахнала и пигментните петна със специални скъпарски процедури, коментират запознати. Елзетката си направила и повдигане на очите и клепачите, за да придобие още по-младолик вид.

Силвия Кацарова на 70

Промяната ѝ е видна от най-новата ѝ фотосесия, която заснела заради рекламната кампания на предстоящия ѝ голям концерт в Зала 1 на НДК. През ноември тя ще почете личния си юбилей пред публика в компанията на Васил Найденов, дъщеря си Теди Кацарова и други колеги.

Силвия Кацарова фотосесия

Дотогава обаче ще има още няколко тържества и празненства. За самата рождена дата Силвия не била подготвила нищо, защото близките ѝ ѝ организирали парти изненада. На големия купон, гарниран с много изискани блюда и разкошна триетажна торта с истински цветя, е присъствал почти целия хайлайф от сцената у нас:

Силвия Кацарова юбилей

Силвия Кацарова гости

10 години по-младият ѝ съпруг милионер Любомир ѝ бил подготвил щедър подарък, макар за нея лукс армаганите да са ежедневие. Изпълнителката на „Големият кораб“ наскоро бе на романтична ваканция в Южна Америка, а около Нова година се нанесе в чисто нов палат в полите на Витоша, построен от мъжа ѝ. Тя винаги се носи с маркови дрехи, кара мощни лъскави джипове и няма ден, в който да не е с професионална прическа от фризьор, както подхожда на всяка милионерша.

Иначе пенсията, която доскоро получаваше, бе инвалидна заради здравословните ѝ проблеми с краката. Миналия месец обаче и тя попадна в списъка с творци, удостоени с пожизнени пенсии в размер от 500 лева.

В последните години Силвия се видя в чудо и за малко да загуби дългогодишната си кариера заради съдебните дела, които води с бившия си импресарио. Той успя да ѝ забрани да изпълнява 7 евръгрийна от репертоара ѝ, а Кацарова загуби делото на първа инстанция. Процесът обаче продължава, а тя пеела и към днешна дата забранените песни въпреки проблемите, които си създавала.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft