Слави доказа, че е голям: дари огромна сума на Александровска болница за борба с коронавируса:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Слави доказа, че е голям: дари огромна сума на Александровска болница за борба с коронавируса:
13995
Източник: hotnews.bg
Слави доказа, че е голям: дари огромна сума на Александровска болница за борба с коронавируса:

Не думите, а делата показват, какъв е човек. В момент, когато съпричастността и добротата са особено важни на обществото ни, един от най-известните мъже у нас доказа, че е истински българин .

„Проблемът със спасяването на давещите се е в ръцете на самите давещи се”, цитира безсмъртния Остап Бендер Слави Трифонов и коментира: „Попаднали сме в блато и сами трябва да се спасим”.

Той обяви, че дарява на 35 медицински сестри и санитари в Александровска болница 100 хиляди лева от собствените си спестявания и призова политическите партии, премиера, президента и всички останали важни политически фигури да го последват.

„Аз правя каквото мога, вие правите, каквото можете, нека сега и те направят”, каза Трифонов в лаконично изявление, продължило едва три минути и предавано във фейсбук и телевизия 7/8.

Той не спомена лекарите в лечебното заведение, но уточни, че сестрите и санитарите са в първия ред на борбата с коронавируса и заслужават подкрепа.

Не стана ясно защо Трифонов се е спрял точно на Александровска болница, но припомняме, че преди ден тя отказа дарение, предложено срещу изпълнението на определени условия. Шефът на компанията Walltopia предложи на болницата финансиране в размер на 222 000 лева, но ако се гарантира лечение с предимство за служителите на фирмата в случай на нужда. 

Думите му завършиха с националния химн в изпълнение на Слави и „Ку-ку бенд”, а програмата на телевизия 7/8 продължи с патриотични песни.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft