След като роди първото си дете на 11, Валя чака трето със скандали в семейството

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
След като роди първото си дете на 11, Валя чака трето със скандали в семейството
10463
След като роди първото си дете на 11, Валя чака трето със скандали в семейството

Валя Исаева, чиято история стана известна, може би на всеки, чака третото си дете. Бащата е съпругът на момичето Хабиб Патахонов.

Както казва младата майка, тя и съпругът й решили да спасят семейството в името на децата. Сега тя вече е в петия месец на бременността, а в семейния живот на двойката, въпрек кавгите, всичко е наред.

"Осъзнахме, че не можем един без друг", призна Валентина.

На 11-годишна възраст момичето роди дъщеря от момче, което беше наемател-мигрант от Таджикистан, на когото баба й беше дала една стая от апартамента си. Младият мъж, който по онова време е бил на 19 години, не избягва отговорността за действията си. Двойката се ожени, второто бебе е родено. Друг скандал избухна с Исаева в телевизионно предаване, в което тя разкри за побой от Патахонов.

Валя говори за скандалните шоута с участието си. Според нея, тя не е имала връзка с човека, който се е наричал Виктор и се появил в едно от тези предавания, а цялата история е съчинена от съпруга й и е само част от сценария.

Когато момичето решава да започне  работа, избраникът ѝ започнал да я подозира в изневяра и не можел да се контролира. Уебсайтът kp.ru, който се свързва с Валя Исаева, няма да повтори тази грешка отново. Между другото, най-голямата дъщеря на двойката вече е на 13 години.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft