Софи вдига сватба за 400 души, ето каква тлъстата зестра прибира младото семейство:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Софи вдига сватба за 400 души, ето каква тлъстата зестра прибира младото семейство:
13836
Източник: Факти БГ
Софи вдига сватба за 400 души, ето каква тлъстата зестра прибира младото семейство:

Сватба за чудо и приказ планират Софи Маринова и любимият й Гринго. Очаква се на събитието през март да присъстват около 400 гости, които да споделят най-важния миг на бъдещото семейство.

От известно време се шушука и за тлъстата зестра , която родителите на Софи готвят за зетя си. С парите новоизлюпеното семейство ще покрие по-голяма част от разходите по сватбата.

Софи Маринова и Гринго

Майката и бащата на ромския славей няма да се поскъпят за задължителната зестра, която получава младоженецът, пише клюкарското издание "България Днес".

Родителите на Маринова не крият, че харесват много зет си. Заради това са решени да дадат на Гринго сериозна сума, както повелява традицията. Парите семейството е събирало цял живот за този ден. Не е тайна, че гласовитата певица се грижи добре за финансовото състояние на семейството си.

Родителите на Софи, Марин и Мария, са дарили въпросната крупна сума на зет си, а парите младото семейство ще използва, за да покрие по-голяма част от разходите по сватбата.

Родителите на Гринго не остават по-назад - те обсипват снаха си със злато и пари.

Софи Маринова

Ромската перла се готви за важния ден. Двамата с Гринго са поканили повече от 400 души на сватбата. Ще присъстват всичките колежки и приятелки на Софи, а младото семейство планира меден месец в Америка. Работата е там, че хитовата ни певица е много заета и няма време за пътувания до екзотични дестинации. Затова тя решава да вземе любимия със себе си в САЩ през май.

Софи я очаква турне зад океана в разгара на пролетта. Тя възнамерява да вземе в САЩ най-близките си хора — Гринго и сина ѝ Лоренцо. Освен Щатите ромската перла и семейството ѝ ще посети и Канада.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft