Съдбата на деветгодишно момиче, което пое грижите за майка си и баба си

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Съдбата на деветгодишно момиче, което пое грижите за майка си и баба си
17485
Съдбата на деветгодишно момиче, което пое грижите за майка си и баба си

Някои хора имат изпитания в живота си, които други никога не преживяват. И понякога се оказва, че децата се грижат за родителите си от най-ранна възраст. Трудно е, а понякога и невъзможно без помощ. Животът понякога ни поставя в тежки изпитания.

Разказваме историята на просто момиче от село. Това е истински пример за всички нас: любовта й наистина не познава граници.

ДЕЦА СЕ ГРИЖАТ ЗА РОДИТЕЛИТЕ СИ

Животът може да ни изненада на всяка възраст. Така Богдана, само на 9 години, остана с майка си и баба си на ръце. И двете жени са приковани към леглото. Финансовото състояние не позволява закупуването на специален стол или дори адаптиране на апартамента за движение в него.

Момичето поема всички отговорности в къщата. Готви на стара електрическа печка. Градината и пералнята също бяха нейна отговорност и тя миеше, наред с други неща, със собствените си ръце. Разбира се, тя се грижеше и за майка си и баба си . Всички притеснения падаха върху крехките детски рамене.

И зад всичко това Богдана не пропускаше да учи в селското училище. Освен това как да се учеше: По всички предмети момичето имаше отлични оценки. През цялото това време момичето спеше на пода. Историята е поучителна, напомня ни, че някъде хората живеят много трудно. И си струва всеки ден да благодарим на Бог за онези прости благословии, които обграждат повечето от нас.

Но за всички тестове животът възнагради момичето. В тази сърцераздирателна история има и прекрасна страна. Доброволци научиха за злополуките на момичето. Целият свят успя да събере средства за цялостното оборудване на къщата, нейния ремонт, стол за майката. Стаята на Богдана сега прилича на спалня на малка принцеса. И вместо малката Пепеляшка, вече е в разгара си чисто нова пералня.

Понякога изглежда, че съдбата ни е обърнала гръб, но не бива да се отказвате от надеждата. Работейки ден след ден и помагайки на близките си, Богдана ни напомня за много неща. Че някой някъде се нуждае от нашата помощ. Фактът, че не трябва да се отказвате , колкото и да е трудно. Истории като тази са вдъхновяващи. Споделете вашите интересни истории в коментарите и не забравяйте: „Ръката на даващия няма да се провали“.

Дай твоята оценка:
4 от 6 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft