Съдбовно Съобщение от Вселената за всяка зодия от 9-15 декември: РАК, ще направите другите щастливи! ДЕВА, запазете мъдростта си!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Съдбовно Съобщение от Вселената за всяка зодия от 9-15 декември: РАК, ще направите другите щастливи! ДЕВА, запазете мъдростта си!
16314
Съдбовно Съобщение от Вселената за всяка зодия от 9-15 декември: РАК, ще направите другите щастливи! ДЕВА, запазете мъдростта си!

Прочетете съветите на Вселената и звездите за текущата седмица от 9-15 декември, какво са подготвили за знаците на зодиака и каква ще бъде тази седмица.

Овен

Седмицата ще започне с малки финансови проблеми, свързани с приходите ви или нещо, свързано с обща собственост, наследство.

За щастие, можете бързо да излезете от тази ситуация, ако обърнете внимание на някакви детайли. Не пренебрегвайте този момент и всичко ще бъде във ваша полза.

Телец

Ще бъдете по-развълнувани от обикновено и това може да създаде напрежение между вас и вашите близки приятели или роднини, тъй като може да е трудно да общувате с любимия човек.

Ако контролирате всичко, което се случва, вашата енергия ще бъде в състояние да стимулира другите и всичко ще застане на мястото си много бързо.

 Близнаци

Връзките с колеги и началници на работното място са в чувствителна точка. Независимо от това, ще впечатлите шефовете си с практични и иновативни идеи.

През почивните дни ще се насладите на някои събития и дейности, свързани с близки роднини. Откажете се от всякакви ексцесии, не предизвиквайте Съдбата.

Рак

Това е продуктивна седмица за всички, които работят по творчески проекти, имат сложни задачи и искат да постигнат добри резултати. Не забавяйте делата си тези дни.

Но малко напрежение е възможно между вас и партньора ви в живота или във взаимоотношенията с децата ви. За щастие, бързо ще намерите практични решения, които ще направят всички щастливи.

Лъв

Тези дни ще бъдете привлечени от проблемите и тревогите на вашия дом и семейството като цяло. Дискусиите с роднини относно ремонта в дома или неща, свързани с него ще бъдат постоянно на дневен ред.

Бъдете спокойни и разумно подхождайте към всички дискусии. Имате достатъчно положителна енергия, за да се справите с всяка ситуация. Дръжте всичко под контрол, но се откажете от чистото налагане над останалите.

Дева

Запазете мъдростта си, защото ще имате желание да създавате напрежение около себе си. В личния му живот са възможни спорове и напрегнати моменти.

Затова обърнете внимание на всичко, което казвате, и помислете внимателно, преди да изречете груба фраза или да предприемете някакви действия. Не правете нещо, за което по-късно ще ви е неудобно.

Везни

Седмицата ще започне с малки финансови проблеми, свързани с заеми, дългове или нещо, свързано със заема, може би дори сумата, която вие сте отпуснали на някого.

За щастие, имате много енергия и ентусиазъм, за да вършите всеки бизнес, да върнете ситуацията с парите в норма и да не си позволявате да се обезсърчите.

 Скорпион

Имате отлична самодисциплина и балансирано състояние на духа, така че по един или друг начин ще предотвратите загубите в трудни ситуации и ще се предпазите от всякакви рискове.

Освен това имате достатъчно енергия, за да помогнете на близките си. Не отказвайте подкрепата  и всичко ще се върне при вас навреме.

Стрелец

От началото на седмицата ще изпитвате стрес, особено на работа и във връзки с колеги. Имате обаче ярък интелект, можете да намерите практически решения и интелигентни отговори, за да разрешите ситуацията.

Не влизайте в сложни разговори и конфликти, които не ви засягат пряко. Не хабете енергията си за второстепенни въпроси.

Козирог

Загрижени сте за личните си отношения, но се доверете на здравия си разум, можете да видите какво работи и какво не, все още има перспектива във връзката ви или е време да вземете сериозно решение.

Ако вече знаете резултата, защо губите времето си? Действайте спокойно, но решително, ненужното страдание няма да донесе на никого нищо добро и ще ви забави за дълго.

Водолей

Между домакинствата, задълженията и професионалната сфера могат да възникнат дисхармония и борба. Трудно е да направим всички щастливи. Някой по-възрастен от вас или по-опитен ще ви даде добър съвет.

Знайте, че добрият съвет и подкрепа са много важни и ако ги слушате, можете правилно да подредите приоритети, да докажете своята правота и да не раздуете скандала.

 Риби

Ако сте мъдри, тогава спрете и помислете, преди да кажете нещо или да направите нещо тези дни, вие сте по-импулсивни и сурови от обикновено.

Разговорът може да нарани или обиди някой, който всъщност не е виновен за вашето състояние. Умът ви ще бъде фокусиран върху най-малките детайли, това е добре, но ще видите всички най-малки недостатъци. По-малко критики в този период, опитайте се да останете спокойни.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft