С какво не трябва да прекаляваме за да бъдем красиви

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
С какво не трябва да прекаляваме за да бъдем красиви
18624
С какво не трябва да прекаляваме за да бъдем красиви

 

 

 

 

 

Когато става дума за красота винаги има неща, които ни правят по-красиви и неща които правят точно обратното. Има неща, които трябва да правим и неща, които не трябва да правим в никакъв случай.

Някои от тях, разбира се, са въпрос на личен избор, но след като прочетете тази статия вие най-вероятно ще решите да промените някои ваши навици или поне да намалите известна част от тях.

 

 

 

Дебелата очна линия

 

 

За дебелата очна линия си има определено време и място, но тя в никакъв случай не може да се носи през цялото време. Плюс това, котешките очи могат да направят очите ви да изглеждат не дотолкова добре, а понякога дори и да скрият тяхната красота. Понякога по-малкото количество е по-красиво, така че ако сте решили да промените навиците си в гримирането през деня, това със сигурност е едно от нещата, които трябва да избегнете.

 

 

 

Прекаляване с парфюма

 

 

Това не е само едно от нещата, с които не трябва да се прекалява, но то е и едно от нещата, които мен лично най-много ме дразни. Всеки сам избира парфюма си и това е въпрос на вкус, но има хора, които прекаляват с употребата му. Слагането на прекалено много парфюм е не само безвкусно, но и може да бъде доста неуважително за хората около вас. Аз получавам главоболие, когато усетя силна и натрапчива миризма на парфюм. Ако аромата на вашият парфюм е силен, не е нужно да използвате прекалено много от него, малко количество би било напълно достатъчно и отново всеки би го забелязал.

 

 

 

Лепкави устни

 

 

Някои червила и гланцове са изключително лепкави. Те могат да бъдат красиви, но ако са лепкави ще стоят доста тежко и мазно на вашите устни. Според мен тези червила не стоят никак добре. Плюс това представете си какво ще стане, ако устните ви са много лепкави и целунете някой? Едва ли целувката ще бъде много приятна.

 

 

 

Прекаленото топиране

 

 

Дали ви харесва или не, топирането вече е част от нашата култура и си е преправило път в общественото модно съзнание. Хората се опитват да бъдат различни и модерни като топират косата си. Аз не мога да оспоря факта, че топирането на косата може да бъде изключително сладко понякога. Но има хора които са се самозабравили и топират своята коса прекалено много. Така че, ако топираната ви коса ви направи най-високия човек в цялата стая, мисля че е време да се замислите и да промените този свой навик.

 

 

 

Прекалено много тен

 

 

Има хора, и мъже и жени, които наистина прекаляват с тена. Хората, които имат доста светла кожа искат да имат тен, но някой от тях наистина прекаляват със солариумите и бронзантите. Според мен лекия тен на кожата изглежда изключително секси, но в никакъв случай не трябва да прекалявате с него. Нали не искате кожата ви да стане оранжева? Така или иначе, солариумите са вредни, а и защо ще причинявате това красивото си лице? Ако и вие сте от хората, които прекаляват с тена, мисля че трябва сериозно да се замислите и да намалите процедурите по почерняване.

 

 

 

Прекалено дългите нокти

 

 

Между стандартния маникюр и маникюра с акрил има много голяма разлика. Слагането на акрил може да стои добре, но има хора които си правят изключително дълги нокти с акрил. Според мен, по този начин те се опитват да изразят своя стил, но моето скромно мнение е, че ако ноктите ви са с дължина, която може да изкара нечие око, то те са прекалено дълги. Моят съвет е да ги скъсите малко. Малко по-къси те отново ще изглеждат красиви и секси.

 

 

 

Рязката граница на фон дьо тена

 

 

Следващото нещо, което трябва да избягваме за да бъдем красиви е свързано с грима. Не забравяйте да разнесете добре фон дьо тена си не само на лицето, но и на шията си. Сигурна съм, че всяка една от вас е виждала момичета с перфектно лице и в момента, в който са поглеждали по-надолу, са забелязвали рязката граница на естествения й цвят кожа с цвета на фон дьо тена й. Особено, ако фон дьо тена ви е с няколко тона по-тъмен, вие обезателно трябва да го разнесете добре по шията си, за да не изглеждате така сякаш това не е вашата глава.

 

 

 

Неестествените аксесоари

 

 

Някои хора прибегват до неща, които са напълно излишни за да бъдат красиви и оригинални. Едно такова нещо е слагането на изкуствени бенки по лицето. Изкуствените или неестествените допълнения не винаги изглеждат привлекателно, а и неща като тези за мен са напълно излишни и ненужни. Това, което винаги съм се чудела, е как тези хора всеки път улучват точното място за да нарисуват бенката си.

 

 

 

Третирането на косата

 

 

Признавам си, че и аз прекалявам понякога с процедурите, които правя постоянно на косата си. Преди много често променях цвета й и прекалявах с пресата за коса.  Когато прекалим с третирането на косата си, тя действително започва да изглежда като изкуствена. Текстурата на косъма изглежда ужасно и тя започва да цъфти. В един такъв момент вие може да изглеждате така сякаш носите някои одърпана перука на главата си. Оставяйте косата си по-често да си почива, правете й маски и не прекалявайте с продуктите, който се вредни за нея.

 

Според мен това са едни от най-често допусканите грешки, които хората правят, когато искат да изглеждат красиви. Разбира се всеки има свое собствено мнение и вие може да не сте съгласни с мен, но се надявам поне да съм накарала хората, които допускат тези грешки да се замислят.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft