Тази лъжа, свързана с раждането на принц Хари, още отеква в кралския двор - тя ли е причината за раздялата на Даяна и Чарлз?

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Тази лъжа, свързана с раждането на принц Хари, още отеква в кралския двор - тя ли е причината за раздялата на Даяна и Чарлз?
16047
Източник: blitz.bg
Тази лъжа, свързана с раждането на принц Хари, още отеква в кралския двор - тя ли е причината за раздялата на Даяна и Чарлз?

В момент, когато всички на Острова и в частност кралското семейство още са в еуфорията от раждането на поредния наследник на трона - невръстния принц Арчи, наяве излезе една на пръв поглед невинна лъжа, свързана с раждането на самия принц Хари - таткото на бебе Арчи. Самият той като млад татко не скри от обществеността искрената си радост от раждането на първородния му син - реакция, съвсем нормална за всеки любящ баща. 

Но не точно такива са били чувствата при раждането на самия Хари, става ясно от историята, която ще ви разкажем днес.

Появата на втория син на Даяна и Чарлз е свързана с лъжа (да не кажем измама) от страна на лейди Ди, която успява да бележи живота както на принц Чарлз, така и този на Хари.

Тя носи много мъка и разочарование на цялата фамилия, и за известно време буквално съсипала кралското семейство и слага начало на окончателния крах на отношенията между принцесата на сърцата и Чарлз.

„Случайно дете”

Малцина са тези, които знаят, че скоро след раждането на принц Уилям на 21 юни 1982 година, Даяна и Чарлз охладняват помежду си. Въпреки това обаче Лейди Ди забременява повторно.

Уилям и Хари като малки

Това сякаш събужда отново искрата на любовта в семейството - добре известно е, че Чарлз винаги е искал да има две деца, и не крие щастието си от бременността на съпругата си. След новината той е бил сигурен, че вече ще има момиче - негова несбъдната мечта. Въпреки това обаче, по време на ултразвук Даяна установила, че чака момче и ще разочарова съпруга си с новината.

„Чарлз винаги е искал момиче. Знаех, че и този път обаче ще е момче. Все пак не му го казах и го оставих да живее с мечтата си още известно време”, заявява в интервю Даяна през 1991 година.

Тя споделя също, че последните 6 седмици преди раждането съпругът й бил безкрайно грижовен, мил и внимателен. Винаги бил там за нея и я подкрепял по най-добрия възможен начин. Приемайки това за добър знак, тя решава, че планът за изграждането на перфектното семейство вече е налице и няма да има връщане назад от пълното щастие.

Но идва разочарованието - вместо дългоочаквана дъщеря – червенокосо момче

На 15 септември 1984 година Даяна ражда по естествен начин. Уморена и изтощена тя се страхува от реакцията на Чарлз при новината, че детето му няма да е това, за което е мечтал.

лейди Ди с децата си

Опасенията ѝ се оказват верни, за жалост – той бил крайно разочарован да се запознае с малкото червенокосо момченце.

Думите на разочарование при вида на Хари са последвани от същинския крах в отношенията на двамата родители. И докато всички смятат, че съвсем скоро Чарлз ще се влюби в детето си и ще промени мнението си, това на практика отнема много дълго време.

„Чарлз отиде да говори с майка ми по време на кръщенето на Хари и каза „Бяхме много разочаровани, защото просто мечтаехме да имаме момиче””, признава принцесата преди да почине.

Любов

Двамата принцове растат много различни - за разлика от Уилям Хари винаги е бил доста по-различен, много неспокоен, но и духовит. Той има чертите на характера на Даяна, а не тези на Чарлз. Странно, но той успява да спечели любовта на баща си.

„Хари се превърна в истинско щастие за този дом и сега дори е много по-близък с баща си, отколкото Уилям”, признава в друго интервю Даяна.

По онова време Хари е на около седем години, а по-късно след узряването на братята, никой не прави разлика в отношението на Чарлз към единия и към другия. Сега, с новата си любима Камила, той е щастлив, че има толкова много внуци.

А познавайки принц Хари отстрани, за щастие той се очертава като чувствителен и примерен баща, който ще се радва каквото идете да има, без значение от пола му и цвета на кожата и косата му.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft