Тази 76- годишна жена отиде в салон за красота и ако знаете как си тръгна, няма да я познаете

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Тази 76- годишна жена отиде в салон за красота и ако знаете как си тръгна, няма да я познаете
3973
Източник: https://apetiten.info/
Тази 76- годишна жена отиде в салон за красота и ако знаете как си тръгна, няма да я познаете

Съгласете се: начинът, по който живеем, се отразява във външния ни вид. Ето защо някои по- възрастни хора вече предизвикват годините си.

И не можете да кажете, че те вече са над 70, или 80 години. Гените, разбира се, играят голяма роля, но вътрешното настроение, усещането да не сме възрастен човек влияят на начина, по който изглеждаме.

Ето една невероятна история на 76 годишна жена на име Фийби. За да изненада всички, едно посещение при фризьора беше достатъчно за нея.

Трудна съдба

Фийби изпадна в много трудни изпитания. Тя реши да се премести в друг град, след като 49 години живее във Върмонт, един от най-малките американски щати. Не й беше лесно да се осмели на такъв решителен обрат в съдбата. Тя започна да се чувства напълно изтощена, избледняла, уморена. Това се отрази на здравето и външния й вид. Но щом се преместила , се случи нащастие- синът й почина.

Чаровна дама

След шока Фийби все пак успя да се събере. Мисълта, че е необходимо да се промени, не я напуска.

И кой в ​​този бизнес е истински магьосник? Разбира се, господин Хопкинс, стилист. Кристофър не е обикновен експерт по косата и грима. Той е художник, скулптор, скулптор на нов човек с високо самочувствие.

Сивите й къдрици бяха боядисани с различен цвят. Направих коренно различна прическа и грим. Жената веднага изгуби няколко години.

Ярки дрехи 

Фийби също предложи да сменим обичайните тъмни дрехи със ярка, модерна кройка. След това тя каза, че се чувства много по-млада.

Не беше бавно да промени отношението си към живота като цяло. Отсега нататък само
положителното е това, което изпълни дните й. И не тъга, тъга, разочарование.

Фийби сега учи други жени да се наслаждават на настоящето, не да отрязват мрачното минало. Жената отбелязва, че самата тя е започнала да живее пълноценно, богато, интересно. Тя просто няма време да е тъжна и да плаче!

Христофор спокойно може да се нарече спасител на жените. Заедно с нов образ, това ги кара да искат да започнат нов живот, да променят ориентацията си, отношението си към съществуването като цяло.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft