Тайната, която Валентина Терешкова и Юрий Гагарин крият 50 години

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Тайната, която Валентина Терешкова и Юрий Гагарин крият 50 години
44876
Тайната, която Валентина Терешкова и Юрий Гагарин крият 50 години

Валентина Терешкова разкри тайна, която е пазела повече от 50 години. Освен това първата жена-космонавт казва, че е готова да отиде на Марс, дори и да не може да се върне обратно. Историческият полет на руснаците се е случил през лятото на 1963 година.

Едва сега стана ясно, че всичко е можело да завърши с трагедия. Валентина Терешкова споделя, че е възникнала извънредна ситуация. Тя я забеляза почти веднага, докладвайки на Юрий Гагарин и Сергей Корольов. Терешкова веднага предоставя нови данни. Тя ги въвежда в програмата и в крайна сметка всичко завършва успешно.

Тогава Корольов я моли да не говори за това. В резултат на това 50 години тайната се пази неразкрита. Валентина Терешкова отбелязва, че жените в Русия рядко се допускат в космоса, въпреки че там има доста такива. Тя добавя, че би искала да посети Червената планета. Терешкова отдавна мечтае за кацане на Марс.

Тя е уверена, че първите полети ще преминат в една посока. Валентина Терешкова обаче е готова да бъде сред доброволците. Руската жена говори силно срещу туризма в космоса.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft