ТАРО прогнозата за АВГУСТ 2020 г. БЛИЗНАЦИ нови висоти! РАК най-благоприятните условия за развитие! СКОРПИОН стигат до целта си

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
ТАРО прогнозата за АВГУСТ 2020 г. БЛИЗНАЦИ нови висоти! РАК най-благоприятните условия за развитие! СКОРПИОН стигат до целта си
22968
ТАРО прогнозата за АВГУСТ 2020 г. БЛИЗНАЦИ нови висоти! РАК най-благоприятните условия за развитие! СКОРПИОН стигат до целта си

Овен

Арканата "Глупак" в прогнозата за Овен е карта с предупреждение за опасност. Според нея Овенът не трябва да бъде небрежен в своите дела, за да не се занимава по-късно с поправяне на грешки. Очаква ви преходен период, когато ще трябва да изберат  какво да оставят в миналото и какво да вземат в щастливо бъдеще. Картата не носи негативност,.

Телец

В началото на месеца Телецът ще има време за размисъл и планиране според картата Отшелника. Съветът на картата е да очертае план за действие, за да се направи само това, което има значение, оставяйки за по-късно време незначителните въпроси.

В средата на август  Телецът ще трябва да се откаже от илюзиите и да не преследва въображаеми идеали. Според тази Аркана в живота е останало само онова, което има значение и първостепенно значение. Телецът ще има много възможности за откриване и  развитие на таланти . Вратите за щастливо бъдеще могат да бъдат отворени, ако не се спрете до там.

Близнаци

Картата "Слънцето" в оформлението на Близнаци показва добри новини. Можете спокойно да започнете нещо ново, както и да попълвате запасите от сила и да се наслаждавате всеки ден. Положителното отношение ще ви позволи да решите всички проблеми бързо и без загуба. Според тази Аркана ще може да приключите с трудни случаи, да разрешите семейни проблеми и да  намерите изход от трудна ситуация. Положителната карта говори за смелост и желание да се придвижва напред, за да завладее нови висоти.

Рак

Картата "Магьосникът" - Раците ще могат да постигнат нови успехи. Съветът на картата е да не се страхувате от желанията си и да въплъщавате смели идеи. В началото на месеца ще има най-благоприятните условия за развитие. Небрежното отношение към работата може да доведе до тъжни последици и в бъдеще ще трябва да отделите време и енергия, работещи за грешки. Раците в края на август ще могат да разкрият своите таланти, както и да намерят правилната посока благодарение на вътрешния си глас . Интуицията ще ви помогне да заобиколите препятствия.

Лъв

С картата "Силата" Лъвовете в началото на месеца ще могат да постигнат всичко необходимо, както и да се справят с всякакви трудности. Всичко, от което се нуждаят, е да останат честни и да не се страхуват от неизвестното. Оптимистичното отношение и желанието за борба ще ви помогнат да постигнете успех. Съветът на Аркана е да взема правилни решения, като слуша интуицията и съвестта, за да няма място за разочарование и загуба в живота. В края на август Лъвовете ще бъдат изправени пред избор, от който ще зависи бъдещето. Не си струва да бързате със заключения, за да изберете правилния път .

 Дева

С картата "Силата" Девите ще могат да достигнат нови височини, като се отърват от баласта зад гърба си. Според тази Аркана проблемите напускат живота, ако вярваш в себе си и не спираш дотук. Съветът на картата е да следите внимателно събитията и да не прехвърляте отговорността, за да не губите време за промени. Арканата обещава на Девите приток на нова важна информация, която ще струва теглото си в злато. Те ще могат напълно да разкрият своите таланти и да намерят приложение за тях. Девите трябва да изберат правилния път, което означава, че няма нужда да бързате с изводите.

Везни

Началото на месеца, съдейки по картата "Умереността", ще бъде спокойно за Везните. Според тази Аркана, обмислената и старателна работа ще даде плод в близко бъдеще, а бързината, напротив, може да причини много неприятности. Везните ще могат да реализират дръзките си мечти и идеи, ако спрат да се съмняват в способностите си и да започнат работа без забавяне. Съветът на картата е да вървите по свой собствен път, предпазвайки се от манипулатори. Арканата говори за благоприятно време за сключване на сделки и търсене на източници на материално благополучие.

Скорпион

Картата „Смъртта“ обещава промени за Скорпионите и за да бъдат те към по-добро, Скорпионите ще трябва да се откажат от остарели идеи и планове. Промяната на приоритетите и адаптирането към обстоятелствата ще доведе до бърз успех. Скорпионите в средата на август ще могат да сложат край на труден случай, да разрешат болезнени проблеми и също да се освободят от внимание манипулатори и завистливи хора. В края на месеца ще могат да се доближат до целта си. Съветът на картата е да не се колебаете и да започнете да решавате важни проблеми.

Стрелец

Картата „Светът“ обещава на Стрелец страхотен старт през август. Използвайки тази карта, няма да е трудно да намерите мястото си на слънце, да се справите с трудностите и да намерите компромисни решения, така че в общуването с близки да няма излишни кавги и конфликти. Стрелецът ще може да постигне успех за кратко време, ако действа честно и откаже всяка измама. Съвет на картата - да не губите бдителност и  не позволявайте на околната среда да ви манипулира. Стрелец ще може да разкрие тайни таланти, използването на които ще ви помогне бързо да достигнете целта си и да намерите път към финансовото благополучие.

Козирог

Картата „Луната“ напомня на Козирозите да забелязват детайлите и да не позволяват на средата да диктува мнението им. В бизнеса може да има хълцане, ако небрежно изпълнявате задълженията си и се отдадете на емоциите си. Арканата призовава за повишено внимание. Според тази карта Козирозите трябва да се пазят от  отрицателните си черти на характера, които могат да избухнат. Поддържайки емоциите под контрол, Козирозите ще могат да заобиколят неприятностите.

Водолей

Арканата „Луната“ указва на Водолея грешките, поради което нещата могат да затихнат. С тази карта в началото на месеца е важно да забележите детайлите, за да не станете заложници на собствената си недалновидност. Но картата символизира благоприятен период, когато по пътя няма пречки и можете спокойно да следвате мечтата си, без да се страхувате от грешки. Водолеите ще могат да постигнат целта си и да решават трудни въпроси без много усилия. Картата показва  и силата на духа , благодарение на която ще бъде по-лесно Водолеят да се справи с трудностите и разногласията.

Риба

Картата „Отшелникът“ говори за времето, когато Риби трябва да оставят нещата за известно време и да насочат усилията си към  намиране на вътрешна хармония . В първите дни на август те ще имат време да  работят върху себе си и да приведат чувствата си в баланс. Риби ще могат да се реализират изцяло и скоро да се насладят на резултатите от свършената работа, ако спрат да се съмняват и да затворят очите си за съществуващите проблеми. Сдържаността и способността да контролирате емоциите ще играят в ръцете на Риби.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft