ТАРО Прогнозата на Анжела Пърл за седмицата от 26 октомври до 1 ноември: ТЕЛЕЦ, реализиране на смели идеи. ВЕЗНИ, заслужена награда

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
ТАРО Прогнозата на Анжела Пърл за седмицата от 26 октомври до 1 ноември: ТЕЛЕЦ, реализиране на смели идеи. ВЕЗНИ, заслужена награда
42553
ТАРО Прогнозата на Анжела Пърл за седмицата от 26 октомври до 1 ноември: ТЕЛЕЦ, реализиране на смели идеи. ВЕЗНИ, заслужена награда

Овен

Краят на октомври, съдейки по картата Императора, ще бъде динамичен за Овните. Арканата посочва нови възможности, които могат да се превърнат в шеметен успех. За да го постигне, Овенът ще се нуждае от издръжливост, безпристрастна преценка, способност за работа в екип.

Съветът на картата е да се радвате на победата си, но не се отпускайте, за да не пропуснете нови възможности и перспективи.

Началото на ноември ще бъде период на временна стагнация, когато нещата се забавят, а някои проекти дори замръзнат. Това състояние на нещата не трябва да плаши Овена, защото затишието е идеалното време за коригиране на неточности, коригиране на плановете и отхвърляне на не важното.

Телец

Картата  "Върховната жрица" показва на Телеца, че бързането в края на октомври може да доведе до проблеми и да доведе до забавяне. Арканата говори за важността на вниманието, което ще помогне на Телеца да заобиколи препятствията, които възникват навреме.

Това е времето, когато от Телеца ще се изисква решителност и отговорност. С тази карта в средата на седмицата ще има възможност да защитите мнението си и да се сбогувате с тези, които се опитват да командват Телец.

Растеж и развитие, но според тази карта в началото на ноември е важно Телецът да се въздържа от прибързани действия. Замислената работа ще донесе положителни резултати в близко бъдеще, което означава, че е дошъл моментът за реализиране на смели идеи.

Близнаци

В началото на седмицата с картата "Магьосник" Близнаците ще трябва да бъдат предприемчиви. Съветът на картата е да не се отказвате, ако някои планираните задачи не могат да бъдат изпълнени и да имате резервен план, за да не губите време.

Близнаците ще трябва да разрушат стените, които са издигнали около себе си, и да не се отказват от примамливи перспективи. Съветът на картата е да оставите само това, което губи своята релевантност и да продължите пътя към благосъстоянието без голямо бреме зад гърба си.

Освен това картата символизира здрача, в който трябва да включите светлината, за да намерите самата врата, водеща до лично благополучие.

Рак

В началото на седмицата Рак с арканата "Луна" ще се сблъскат с  вътрешни преживявания, които често се превръщат в значителна пречка за растежа и развитието. Според тази Аркана Раците трябва да разберат, че не всички думи и действия на другите трябва да се предават през себе си, защото това може да доведе до намаляване на активността и спад на самочувствието.

Според тази карта е важно Раците да изоставят егоизма и гордостта, да се научат да работят в екип и да приемат факта, че без сътрудничество някои от поставените цели могат да останат нереализирани.

Според тази Аркана в началото на ноември тестовете на волята ще бъдат трудни, но за тези, които се стремят към успех, това състояние на нещата ще бъде само от полза: това ще помогне за развитието на волята.

лъв

Картата "Звезда" обещава на Лъв изпълнението на заветните им мечти. Според тази карта в края на месеца Лъвовете ще могат да намерят хармония с външния свят, да сключат мир с близките и да разберат, че в живота няма нищо невъзможно.

Според тази Аркана, Лъв в средата на седмицата трябва да изостави бързането и желанието да завърши всички дела наведнъж. Умереността във всичко ще бъде ключът към успеха.

Определянето и анализът на ситуацията ще помогне да се справите с препятствията по пътя, защото очевидното не винаги се забелязва, особено ако не задълбавате в проблемите и мислите повърхностно.

 Дева

Арканата "Луната" показва на Девите, че в началото на седмицата трудностите ще бъдат свързани с личното възприятие. Съветът на картата е да не се отдавате на надути страхове и да не изпадате в паника. С хладна глава е много по-лесно да се справяте с проблеми и да се справяте с безпокойството.

Трудностите ще изчезнат, ако проявите постоянство и вършите работата последователно, като избягвате да хвърляте и превключвате от една на друго

Картата обещава успех, но само ако Девите се откажат от гордостта и не се поддадат на изкушението на властта. С тази карта просперитетът няма да бъде труден, но за това е важно да се разбере, че само честността и безпристрастността на преценката ще станат синоним на успех.

Везни

Картата „Справедливост“ показва на Везните, че справедливостта ще надделее, което означава, че трябва да внимавате, за да не съжалявате по-късно за необмислени действия. Тези, които са действали според съвестта си, скоро ще получат заслужена награда.

Това е времето, когато всякакви бариери се преодоляват с лекота, а успехът се постига сякаш с магия. Съветът на картата е да се радвате дори на малки победи, така че бойният дух и  доброто настроение да не напускат Везните и да им помагат да достигнат нови висоти.

Картата обещава пробив в бизнес средата, което означава, че началото на ноември ще бъде много активно за Везните.

Скорпион

Арканата "Мирът" казва на Скорпионите, че понеделник трябва да започне не с агресия, а с готовност да се намерят компромисни решения. В този случай ще бъде по-лесно да се постигнат справедливи решения и да се избегнат неприятности.

Препятствия, с които е по-лесно да се справите, като действате решително и без колебание. Не всички случаи в средата на седмицата могат да бъдат доведени до логичен финал, но няма да има причина за паника. За Скорпионите е важно да имат предвид резервен план, за да не губят време.

Стрелец

В понеделник с картата "Магьосник" Стрелецът ще може да постигне успех не само чрез активна работа, но и чрез творчески подход. Брилянтните идеи не трябва да се забиват, защото не винаги е възможно да се постигнат цели с доказани методи. Понякога трябва да сте иновативни и умни, за да улесните нещата и да намерите нови начини за справяне с важни проблеми .

 Стрелецът ще може да завърши всеки бизнес, дори ако срещне трудности по пътя. За целта те трябва да се вслушат в съвета на Арканата: отказвайте да се отдадете на емоции и поемете отговорност за задълженията си.

Ноември няма да започне толкова активно за Стрелец, колкото бихме искали. Съветът на картата е да вярвате в най-добрия резултат и да не бързате да отстранявате неточности и грешки в бизнеса. В този случай успехът няма да очаква дълго.

Козирог

"Висшият жрец" посочва на Козирозите, че в края на октомври те ще могат да направят пробив и да сложат край на продължителните дела. Съветът на картата е да се отдадете само на смислена работа, а също така да изоставите мисли и емоции, които пречат на бизнеса.

Смелост и решителност ще помогне отвърне на удара тези, които са нетактични или се опитват да манипулират. Освен това с тази карта можете да преодолеете всякакви препятствия, ако не засенчвате и не отлагате нещата за по-късно.

Важно е Козирозите да разберат, че всяко действие има своите последствия, което означава, че трябва да действате честно. Изкушенията могат да доведат до проблеми и пречки и трябва да се избягват.

Водолей

Картата „Звездата“ показва на Водолея периода, когато целите стават ясно видими. С тази карта ще бъде много по-лесно да постигнете планираното, ако вярвате в себе си и се откажете от страховете от неизвестното. „Звездата“ се нарича пътеводител и ангел-пазител, което означава, че седмицата ще започне добре.

 Водолеите трябва да разкрият своите способности и таланти, за да използват уменията си в точното време. Според тази карта средата на седмицата ще бъде доста трудна по отношение на работата, но и продуктивна. От сряда може да се появят непредвидени обстоятелства, които да принудят Водолеите временно да сменят посоката на работа.

Риби

Картата „Слънце“ казва на Рибите да започнат седмицата активно и в добро настроение. В този случай понеделникът няма да бъде труден ден, а време, когато начинанията водят до успех.

За Рибите е важно да определят посоката на дейност и да следват плановете. Това означава, че приоритетните задачи трябва да бъдат изпълнени навреме и това, което не е толкова спешно, може да чака. В този случай всичко, което трябва да бъде завършено през октомври, ще стане много по-лесно.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft