Те са родени да бъдат майки-3-те зодии със силно развит майчински инстинкт

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Те са родени да бъдат майки-3-те зодии със силно развит майчински инстинкт
3566
Те са родени да бъдат майки-3-те зодии със силно развит майчински инстинкт

Има разни видове майки – някои са "готини", а други държат на обичаите, предавани от поколения. Съществуват и такива, които обучават децата си у дома и такива, които търсят доброто училище в продължение на месеци.

Едно е положително – да си родител е твърде изморително и всяка една майка е перфектна в очите на детето си! А ето кои са 3-те зодии, които развиват майчински инстинкт още от най-ранна възраст.

Риби

Рибите вдъхват любов към изкуството на своите деца и се опитват по всякакъв начин да развият талантите им. Децата на майките Риби са точно онези сладури на площадката, които винаги биха споделили играчките си с другите и биха почерпили всички останали със солетите си. Изключително чувствителни, емоционални и състрадателни. Тези мами не са от най-стриктните по отношение на домашните, но едно е сигурно – техните деца са безумно щастливи и със свободен дух!

Овен

Изключително всеотдайни майки! Овните могат да лишат себе си от любимите неща, за да спестят за уроци, спорт, лагер или нещо подобно. Те насърчават децата си да се справят с най-различни предизвикателства и да не се страхуват от непознатото. Понякога могат да бъдат доста настоятелни и да пълнят графика на децата до краен предел, но това го правят само и единствено, за да им подсигурят добро бъдеще.

Близнаци

Мамите Близнаци могат да говорят за абсолютно всичко с децата си и обикновено „секс разговорите” се провеждат на доста ранна възраст. Съответно и децата им развиват страхотни комуникативни умения и са наясно със света около тях. Едно от нещата, което прави майката Близнаци толкова уникална, е че разбира проблемите на детето си, независимо от пол и възраст. Освен това, организират най-готините купони, защото те самите са си не

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft