Това е билката, която Ванга е давала на хората с наднормено тегло и им е помагала да отслабнат

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Това е билката, която Ванга е давала на хората с наднормено тегло и им е помагала да отслабнат
1021970
Това е билката, която Ванга е давала на хората с наднормено тегло и им е помагала  да отслабнат

Най-добрата билка за отслабване – изпробван лек от баба Ванга

Най-добрата билка за отслабване според Ванга е омайничето. Без абсолютно никакви лишения всеки българин би могъл да реши проблемите си, свързани с теглото.

Вече не е нужно да се подлагате на зверски диети и глад, след като можете да се разделите с излишните килограми по натурален път.

 

Най-добрата билка за отслабване според Ванга

Вашето тяло има нужда точно от това. Направете му този подарък, като се доверите изцяло на съветите на пророчицата Ванга. Няма да съжалявате, в това можете да бъдете сигурни. Когато е била жива, Ванга е помогнала на стотици хора с проблеми с теглото.

След смъртта й рецептата се е запазила и продължава да помага на много хора със същите проблеми. Те гарантират, че ефектът е ненадминат и то без абсолютно никакви лишения. Още днес стартирайте нов начин на отслабване в дома си и след кратко време ще се радвате на страхотни резултати. Всичко зависи от вас!

 

Най-добрата билка за отслабване – рецепта на Ванга

Пригответе си подходящ голям съд. Оставете водата да заври и сложете 100 грама от билката омайниче (в изсушен вид). Необходимо е да се вари 5 минути. Изчакайте да изстине, прецедете внимателно и с готовата отвара облейте цялото си тяло (задължително след като сте се изкъпали).

Нужно е да обливате тялото в продължение на три поредни дни.Вечер приемайте по една чаена чаша запарка от маточина. Баба Ванга силно е препоръчвала на всички хора с наднормено тегло да се обливат с билки, тъй като по този начин те най-добре успяват да проникнат през кожата.

Важно: Най-добрата билка за отслабване е в състояние да помогне на много българи, но не бива да приемате лекарствени средства по време на домашното лечение. Според пророчицата Ванга, медикаментите биха могли да бъдат доста опасни за хората, докато с билките подобна опасност няма. Те възстановяват нарушеното равновесие в човешкото тялото.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft