Ето ги най-властните жени в зодиака - имат желязна воля и държат винаги те да дърпат юздите:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ето ги най-властните жени в зодиака - имат желязна воля и държат винаги те да дърпат юздите:
6219
Източник: i-woman
Ето ги най-властните жени в зодиака - имат желязна воля и държат винаги те да дърпат юздите:

Властта е нещо, което е поблазнило не един и двама мъже, а историята познава и много примери, когато жени са се превръщали в изявени лидери и са помитали всичко по пътя си в името на своите цели. Е, оказва се, че някои дами в Зодиака просто не могат да оставят някого да поеме контрола над събитията , а държат винаги да са начело и всичко да се случва по техните правила.

Те обичат да командват, да поставят ултиматуми и да измислят нови и нови правила. Ако някой откаже да се съобразява с техните закони, го очакват сериозни проблеми. Тези жени всъщност доста често са избягвани от мъжете точно поради тези причини. Те имат нужда да контролират всичко около себе си, а господата се плашат от това.

властна жена

Ето ги най-властните жени в Зодиака :

1. Овен 

Тези жени са истински огън. Във връзките им винаги има много страст и емоция. Те обаче не са готови да правят компромиси в името на любовта.  Представителките на този зодиакален знак искат винаги да е на тяхното. Дори не се опитват да изслушват отсрещната страна.

Овните постоянно и непрекъснато показват, че знаят и могат повече от половинките си, което определено не се харесва на представителите на силния пол. Често връзките им се провалят, защото са прекалено властни и егоистични. Овните освен това знаят какво искат и как точно да го получат. Имат умението да манипулират хората около себе си.

красива жена

2. Дева 

Девите са изключително упорити. Ако са си наумили нещо, трябва да го постигнат на всяка цена. Мачкат абсолютно всеки, изпречил се на пътя им и никой не може да ги спре. Не могат да изтърпят мъж, който се опитва да им казва какво да правят. Те са изключително независими и това просто ги влудява.

Представителките на този зодиакален знак не позволяват на половинките си да показват своята сила и характер. Това понякога им изиграва много лоша шега. Девите не могат дори за миг да си представят, че съществува мъж, който знае по-добре от тях самите какво трябва да направят. Понякога не се съобразяват с нищо и гледат на тях да им е добре. Тези техни негативни черти доста често са причина за провала на връзките им.

3. Скорпион 

Една от най-страстните, но и една от най-ревнивите зодии. Скорпионите могат да изглеждат мили и нежни на пръв поглед, но са толкова властни, че могат да създадат много големи проблеми на един мъж. Искат да контролират всичко, а когато не успяват, могат да бъдат изключително агресивни. Всичко това се отразява негативно на връзката им, защото никой мъж не обича да бъде контролиран.

4. Козирог 

Това са жени, които искат да контролират всичко и винаги да са номер едно. Те обикновено загърбват връзката си, за да обърнат повече внимание на работата. Докато не получат това, което искат, не могат пълноценно да се отдадат на никого. Тяхната властност обаче им играе много лоша шега. Когато имат нужда от любовта и подкрепата на близките си, вече са ги загубили.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft