"Това се случва веднъж на 144 години и скоро ще се повтори": Астрологът-математик предупреди света за зашеметяващо бъдеще

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
"Това се случва веднъж на 144 години и скоро ще се повтори": Астрологът-математик предупреди света за зашеметяващо бъдеще
8279
"Това се случва веднъж на 144 години и скоро ще се повтори": Астрологът-математик предупреди света за зашеметяващо бъдеще

Григорий Кваша е математик и астролог, чиято теория се поставя под съмнение от много учени. Той разработи собствена система от структурни хороскопи, основана на влиянието на небесните тела върху човека.

Той вярва, че успешните и влиятелни хора се раждат строго в определени години, а системата на хороскопа е подходяща само за китайците. Какво очаква света в близко бъдеще, според писателя Григорий Кваша, ще ви разкажем днес.

Григорий Кваша

ГРИГОРИЙ КВАША - ОСНОВАТЕЛ НА УНИКАЛНА ТЕОРИЯ

Основателят на математическата теория е уверен, че през 2025 г. съществуването на Русия като империя ще приключи. Общо неговата теория има четири етапа. Днес Русия е на последния етап. След това страната ще бъде изправена пред възраждане, което ще продължи 4 години. В бъдеще тази страна ще стане напълно нова по отношение на управлението, наред с други неща. Пак ли ще се стреми към власт и империализъм? Всичко зависи от това как ще протече процесът на прераждане. Ще се промени ли общото мислене и светоусещане?

В теорията за имперските цикли Григорий Кваша подчертава, че такъв цикъл продължава 144 години. Експериментът за изграждане на империя, който започна през 1917 г., беше напълно непланиран. Болшевиките получиха власт само защото никой друг не искаше да поеме отговорност. Болшевиките не знаеха как да управляват огромна страна, защото в редиците им бяха предимно неграмотни хора. Нещо повече, всичко, което можеха да направят, беше да отнемат властта от царя. И тогава никой не ги научи какво да правят с властта, която придобиха. Оттук следва и резултатът, който имаме днес. След 100 години никой не знае какво да прави с властта.

шахматна партия

Освен това Григорий Кваша е сигурен, че през 2025 г. светът ще бъде изправен пред огромна катастрофа. Тази катастрофа е свързана с колапса на финансовата система. Днес вече наблюдаваме този процес, когато парите се обезценяват и няма значение в коя държава. Появяват се все повече и повече нови електронни пари, но тяхното количество е строго ограничено. Дори финансовите експерти не знаят истинската им стойност. Защото светът все още няма механизъм за въвеждане в обращение на криптовалута и други електронни валути. А книжните пари, ценните книжа, менителниците просто са загубили значението си и днес се превръщат в безмислени парчета хартия.

торбичка монети

Но нека се върнем към една по-положителна прогноза от Григорий Кваша. Според неговата теория през 2025 г. всички войни на земята ще приключат. Светът ще навлезе в етапа на милостта. Империите ще изчезнат на земята и всички двойници на президенти вече няма да са необходими. Светът ще започне да придобива реалния си облик. Истината за възникването на народите и народностите ще започне да излиза на повърхността. Светът ще научи истинската стойност на всеки народ, кой кого е излъгал и предал. Как са действали различните политици и каква цел са преследвали в действията си.

Човечеството винаги е искало да знае какво го очаква бъдещето. Хората винаги слушат внимателно пророци, шамани и различни теоретици. Но не трябва да забравяме, че бъдещето на човечеството зависи от действията на самите хора. От мислите, които са в главите ни. В крайна сметка мислите стават действия. Когато хората се научат да уважават един друг и света около тях, тогава няма да има нужда да гледате в бъдещето и да чакате благоприятен период.

Как се отнасяте към прогнозите и предположенията за бъдещето? Напишете вашите мисли по този въпрос в коментарите.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft