Той просто се влюби в една жена, но не знаеше кой ще дойде на срещата! Историята с неочакван край, който ще ви изненада!

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Той просто се влюби в една жена, но не знаеше кой ще дойде на срещата! Историята с неочакван край, който ще ви изненада!
5825
Той просто се влюби в една жена, но не знаеше кой ще дойде на срещата! Историята с неочакван край, който ще ви изненада!

Той просто се влюби в една жена въз основа на нейните писма. Не знаеше кого всъщност ще види, когато се срещнат.

На гарата Джон Бланчард седна на една пейка, после се изправи и оправи якето си.

Той дойде да се срещне с момиче, в което мислеше, че е влюбен. Знакът, по който трябваше да я познае, беше розата.
И той се заинтересува от този човек, когато посети Държавната библиотека на Флорида. Там, вземайки книга, вниманието му беше привлечено от бележки в полетата, направени с молив.
Джон разбра, че този човек има богат вътрешен свят и остър ум и хареса душата на този човек. На една от страниците видя име. Предишният наемател на книгата се оказа Холис Майнел.
Бланшар положи много усилия, за да намери жената. Оказа се, че тя е жителка на друг град, но младият мъж започна да си кореспондира с нея. Така продължи приятелството им.

След това той беше принуден да замине за работа в чужбина. През цялата година кореспонденцията между тях продължи. Двамата научаваха все повече и повече един за друг. Чувствата им станаха по-силни. Това беше началото на една любовна връзка.

Когато мъжът поиска да му изпрати снимка, Холис не се съгласи да го направи. В писмото тя заяви, че ако чувствата са силни, външният вид на човек не трябва да играе никаква роля.

Джон трябваше да се върне у дома. Разбраха се да се срещнат на гарата. Момичето каза, че ще закачи червена роза на ревера на сакото си. Той трябваше да я познае по този предмет.

Гарата. 7 сутринта

От вълнение младежът не можеше да си намери място. Непрекъснато мислеше как изглежда момичето? Видя красива стройна блондинка с небесносини очи да се приближава към него. Светлозеленият й костюм я караше да изглежда като пролет. Виждайки красавицата, Джон се приближи до нея. Нямаше време дори да погледне за роза!
Момичето се усмихна иронично и каза:
- Може ли да мина, ако нямаш нищо против.

Когато красавицата тръгна напред, Джон видя автора на писмата зад нея. Той онемя... Жената, която имаше роза на палтото, се оказа зряла дама, над 40 години, пълничка. Много дебелите й крака се чувстваха стегнати в обувките. Побелялата коса се виждаше лесно под старата шапка.
И момичето вече не се виждаше. Джон беше завладян от двойствени, силни чувства. От една страна, му се струваше, че се влюбва в русата красавица в зелен костюм и искаше незабавно да тръгне да я търси.
От друга страна, той си спомни какви силни чувства е изпитал, когато си кореспондира с Холис, и какъв скъп човек се е превърнала тя за него за една година.

И тогава мъжът взе решение. Той стисна здраво копието на книгата, която го запозна с Холис.

Той осъзна, че нищо не може да бъде по-важно от истинските, искрени чувства. Да, вътрешно беше много разочарован от външния вид на дамата, но какво да се прави...

След като се представи на дамата, той попита:
„Вие ли сте Холис Майнел?“ Хубаво е, че все пак те срещнах. Може ли да вечерям с теб?


Дамата се усмихна:
- Вие грешите! Момичето, което току-що срещнахте, ми даде роза и ме помоли да я закача на наметалото си. Тя каза, че ако ме поканите някъде, ще трябва да ви кажа, че ви чака в кафенето отсреща. 

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft