"Толкова много беше готин в началото, но какво му стана" - Софи си призна за Гринго и счупената ръка:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
"Толкова много беше готин в началото, но какво му стана" - Софи си призна за Гринго и счупената ръка:
92701
Източник: blitz.bg
"Толкова много беше готин в началото, но какво му стана" - Софи си призна за Гринго и счупената ръка:

Както вече писахме, Софи Маринова до преди няколко дни ходеше по участия с гипсирана ръка . Слухове твърдяха, че счупената ѝ ръка е в следствие на поредния семеен скандал с Гринго , завършил с физическо насилие .

От седмици певицата е разделена със съпруга си, едва няколко месеца след брака и медения им месец. 

Сега най-сетне Софи е свалила гипса, но певицата е забелязвана непрекъснато в компанията на сина си Лоренцо, който пази майка си от лоши мисли и буйния нрав на Гринго.

Софи и Лоренцо

Припомняме, че преди време Софка изненадващо се появи сама на партито по случай 35-ия рожден ден на своята приятелка Преслава. Всички гости на купона в популярна столична чалготека се чудеха къде е Гринго и защо Софи пее с гипсирана ръка, която цяла вечер се опитва да скрие с шал на цветя.

Злите езици говорят, че ромската перла получила травмата след последния скандал с изгората си. Междувременно айтозлията Тодор Давидов е забелязан да се забавлява в изцяло мъжка компания в клуб в Слънчев бряг.

Софи на участие

Това не е първият скандал с насилие между двамата. През 2016 година Софка подаде жалба в полицията и охотно разказа как Гринго й счупил ръката. Тогава тя призна, че Гринго я пребивал от бой, като първото посягане било само няколко дни, след като станали гаджета. Причината за скандалите били битови. "Толкова много беше готин в началото, но какво му стана. С този няма да излизаш, с този няма да се виждаш. Какво е това? Аз съм певица. Имам участия. За Лоренцо се притеснявам", изплака Софи тогава.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft