Точност на прогнозата 95 %! Кръгът на Съдбата на Нострадамус: ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСА СИ!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Точност на прогнозата 95 %! Кръгът на Съдбата на Нострадамус: ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСА СИ!
7616
Точност на прогнозата 95 %! Кръгът на Съдбата на Нострадамус: ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСА СИ!

Нострадамус - известен астролог, лекар и също така прогнозист, чиито прогнози все още се сбъдват. Той измисли кръг, който предсказва отговорите на въпроси и този кръг е много точен, буквално точността на прогнозата достига до 95%.

Можете да проверите този метод в момента и да се уверите, че е точен. Така че, за да започнете, затворете очи и си задайте своя „болен“ въпрос, след това сложете пръста си в кръга.

Колелото на Нострадамус

Числото, което посочите отговаря на зададения въпрос!

отговори:

1 Да. Въпросът ви ще бъде решен положително. Имате правилните качества, сред които има търпение за решаване на проблеми. Голям успех ви очаква, доверявайте се повече на хората.

2 Да. Имате таен враг по пътя и самият проблем ще бъде решен в близките дни. Избягвайте конфликтите. Намерете необичайно, положително решение за посочения проблем.

3 Да. Енергията трябва да се използва правилно, не я разпръсквайте. Ползите ще бъдат на ваша страна.

4 Да. Въпреки че в момента ви се струва, че късметът не е във вашите ръце, няма причина да се съмнявате в положителния резултат. Успехът ще бъде с вас за дълъг период от време.

5 Точно така, както си мислихте. Не бива обаче да плащате толкова много за мнението на другите. Абсолютно невъзможно е да отлагате вашия въпрос, точно както да „играете“ на тактически игри, които ще доведат до вреди на взаимното доверие.

6 Планирате едно нещо, но всичко ще се случи малко по-различно. Предпоставките към този момент са напълно неправилни.

Човек не трябва да вярва в измамни очаквания и да не им се поддава.

7 Въпросът ви е в процес на решаване. Отнема повече време, не бива да се занимавате с дреболии, опитайте се да се насладите на случващото се. Всичко се формира много по-късно.

8 Трябва да се внимава да не вярвате на всичко. За да не останете разочаровани, продължете поетапно.

9 Помолете близките си да помогнат за разрешаването на проблема. Трудностите, които ви измъчват, трябва да обсъдите с добър приятел или човек, който чувствате близък.

10 Да. Трябва да сте малко уверени и да не се подвеждате. Не забравяйте да слушате интуицията.

11 По-често се доверявайте на хората и задайте отново този въпрос, но след седмица.

12 Има такава възможност. Основното е, че никой не мисли, че сте заинтересован точно от това човек. Има хора, които биха искали да ви подкрепят.

13 Единствено най-близките ви хора може да ви помогнат да се ориентирате. Не бъдете потайни и не мислете, че само когато пазите случващото се в тайна, то ще се реализира. Имате нужда от съвет и подкрепа, затова не се колебайте да ги потърсите;

14 Не се обезсърчавайте. Не можете да отлагате, ситуацията ще бъде решена положително за вас, но само когато сте активни.

15 Определено имате късмет, съдбата ще ви хвърли благоприятен обрат. Забързаните моменти няма да ви дадат нищо добро.

16 Всичко ще се сбъдне. Но, по малко по-различен начин. Покажете гъвкавост на ситуацията.

17 Трябва да помислите за вашите нужди. Очаквате твърде много от други хора. Щастливото обстоятелство може да внесе голяма яснота от друга страна. Гласът, който е вътре във вас трябва да слушате по-често.

18 Трудностите, които могат да възникнат по пътя ви, вероятно ще ви донесат негативни преживявания. В същото време не трябва да се отказвате и да губите сърцето си. Способността ви да ги решавате все още е много по-висока от нулата. Ще имате още приятели.

19 Съмненията ви със сигурност ще ви попречат, късметът може да ви обърне гръб, тогава определено вината е вашата прекомерна скромност.

20 Успехът е сега с вас, не се колебайте, действайте.

21 Да. За да постигнете целта, ви остава само малко. Всичко ще се получи. Няма инциденти, както се казва, бъдете внимателни към нещата и събитията.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft