Уж се омъжила за бедняк, интересното дошло после!

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Уж се омъжила за бедняк, интересното дошло после!
9319
Уж се омъжила за бедняк, интересното дошло после!

Това е и много забавна история за бедността и наследството. Прочетете с удоволствие!

- Много неща се случиха в живота на Арина.

Но тя винаги е вярвала в доброто. Омъжи се за скромно, бедно момче. То нямаше нищо друго освен работа. Но за Арина парите не са най-важното нещо в живота. Дими е от бедно семейство.

Майка му възпитала сама. Баща му ги напуснал отдавна. И никой не знаеше къде е той, какво му се е случило. Майка му и Дими през целия си живот едва свързват двата края.

Дими завладява Арина със своята упоритост и любов. Опита се да направи всичко, така че момичето да го обича. Когато се оженили, те започнали да живеят с майката на Дими. Било им приятно да живеят там.

Свекървата  с цялото си сърце обичала снахата. Дните минавали. Живеели  само на работа и у дома. Тихо семейно съществуване, докато един ден всичко се променило.

При тях дошъл адвокат, който някога е имал някакъв бизнес с бащата на Дими.

Той им казал, че баща на Дими е починал и е оставил на сина си голямо наследство в Италия. Освен недвижимо и движимо имущество, също имало и няколко сметки в различни банки. Дими трябваше да отиде и да приеме богатството, в противен случай други ще се възползват. Дими не отказал. Намерил пари за път и тръгнал.

Той останал там почти половин година, а съпругата му и майка му  вече мислили, че няма да се върне, че ги е забравил. Но той накрая си дошъл, красив млад мъж със самочувствие, който знае своята стойност. Той не искал да оставя наследството си и му отнело доста време с процедурите по влизането във владение, а след това продал всичко и се върнал у дома.

Оттогава те заживели съвсем различно. Така се случва,  че живеете в бедност, а след това бум! ... и вие сте единственият наследник на голямо богатство. "

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft