Учител влезе в час гримиран и с френски маникюр, а родителите направо побесняха

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Учител влезе в час гримиран и с френски маникюр, а родителите направо побесняха
5359
Учител влезе в час гримиран и с френски маникюр, а родителите направо побесняха

Родителите на ученици в руския град Ростов на Дон се оплакаха в социалните мрежи от учител, който дошъл в училище с френски маникюр, съобщават световните издания. В група в социална мрежа се появиха няколко съобщения от майката на петокласник, която се оплакала, че учителят по руски език и литература преподава на децата с „гримирани мигли, тоник на лицето и френски маникюр на ноктите“.

Приложена била и снимка на мъжа, облечен в панталон и риза, като се вижда и маникюра му.

По-късно майката на ученика съобщава, че след като информацията се появила в социалните мрежи, родителите са се обадили на директора и началника на отдела по образованието. Получихме информация за учителя и поискахме ръцете му да бъдат приведени в подходящ вид."

По-късно представител на градския отдел за образование е заявил, че администрацията няма оплаквания относно квалификацията на учителя, но родителите са имали претенции към ръцете му.

Според него, педагогът има ярък, отличителен външен вид. От образователното ведомство са разговаряли с него и той вече е премахнал маникюра, уточнява служителят. Администрацията е поискала от учителя външният му вид да съответства на кодекса на професионалната етика.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft