Хороскопът за утре, 12 юли: ТЕЛЕЦ пазете се от конфликти. БЛИЗНАЦИ печалби и делови успех. РАК шанс за сполука

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскопът за утре, 12 юли: ТЕЛЕЦ пазете се от конфликти. БЛИЗНАЦИ печалби и делови успех. РАК шанс за сполука
16809
Хороскопът за утре, 12 юли: ТЕЛЕЦ пазете се от конфликти. БЛИЗНАЦИ печалби и делови успех. РАК шанс за сполука


ОВЕН
По-спокоен ден
Днес ще се погрижите за собственото си спокойствие, осигурявайки си повече тишина и време за размисъл. През днешния ден е препоръчително по-добре да контролирате поведението и инсктинктите си.

Като външни събития неделя не е така напрегната като предния ден и ще е малко по-спокойна от него, но не маже да се определи като благоприятна за реализация на лични и делови цели. През този ден ще е най-добре да укрепите позициите си, и да отстраните противоречия с околните.

ТЕЛЕЦ
Пазете се от конфликти
Осъществявате значителен напредък днес благодарение на неуморните си действия в избраната от вас посока. Останете балансирани и разумни, и търсете по-добри решения, които да следвате без емоции и чужди внушения. Добър късмет, много силен шанс за реализиране на нова цел, но и обстоятлствата около вас са твърде напрегнати. Намерете начин на овладеете негативизма ако държите да реализирате намеренията. огромна е вероятността да избухне остър конфликт, което ще означава провал. 

БЛИЗНАЦИ
Печалби и делови успех 
Силните ви прояви днес ще предизвикат промени около вас. Най-изразени ще бъдат в личен пран. Ще си спестите грешки и пропуски днес, ако по-добре контролирате желанията и действията си. Доста благоприятен ден, който гарантира добри парични печалби и чудесна реализация на ангажиментите от делово естество, и целите свързани с обществените среди. За сполучливата реализация на значимите си лични намерения, е необходимо да поемете някакъв ангажимент чрез обет.

РАК
Шанс за сполука
Избягвайте споровете, дори и да считате, че сте прави. Специално внимание от важно за вас място ще направи деня ви по-забързан, но и ползотворен. Със сигурност съботният денят ще е положителен за Раците, които са достатъчно активни и разчитат на собствените си възможности. Не демонстрирайте агресия, не хитрувайте и не си служете с лъжи. Изпълнението на тези условия ще бъде достатъчен гарант за успех и сполука.

ЛЪВ
Укрепете позициите си
Прекарвате по-голяма част от времето си в дребни задачи по дома. Ще преминете през днешния не лек ден с по-малко загуби, ако владеете по-добре емоциите си. Надежден и сполучлив ден за реализация на лични цели и за постигане на  парични печалби от делови ангажименти, както и за провеждане на контакти с делова и професионална насоченост. Днес трябва да се възползвате от всички налични възможности за заздравяване на позициите си.

ДЕВА
Бъдете настойчиви
С удоволствие ще се заемете с нещата, които ви носят настроение. Довършете започнатото и не предприемайте нови начинания, поне не днес. Благоприятен ден, предоставящ надеждни възможности за контакти в деловите среди, за провеждане на преговори или за осъществяване на търговски сделки. Ангажираните с практическо изпълнение на нещо, следва да са достатъчно упорити в работата си, за да постигнат добър резултат.

ВЕЗНИ
Проявете активност и ще успеете
Предпочитате да прекарате този ден сред близките си, заети с нещо, което ще ви помогне да се разтоварите. При работа с пари днес бъдете особено внимателни, има риск от измами, а желанието ви да поставите всеки на мястото му ще създава взривоопасна обстановка. Личните ви качества са достатъчна гаранция за успешна реализация на целите от делови тип. Някои от зодията ще се надяват да проведат с успех важни контакти.

СКОРПИОН
Изчакайте подходящо време
Планирате много задачи за днес и от вас зависи на кои от тях ще дадете преднина. Различни причини, сред които зле контролирано поведение и поддаване на нездрави внушения. Повишената дразнимост, обхванала преобладаващата част от Скорпионите е плод на застигащите ви подли удари на хора от обкръжението, които си въобразяват, че атаките им ще останат незабелязани. Сега е добре се изтеглите назад, и да изчакате удобен момент за подобаваща реакция.

СТРЕЛЕЦ
Успех и удовлетворение
Интересен и динамичен ден. Благоразположението ви към ваши близки ви кара да се чувствате отлично. Отнасяйте се с повече сдържаност и внимание към промените около вас и в контактите ви. Изразителната активност на Стрелците ще бъде добре възнаградена днес. Онези от знака, които са се насочили в деловата сфера ще постигнат парични печалби, а предпочитащите контактите – приятелски или интимни, няма съмнение, че ще останат истински доволни от избора си.

КОЗИРОГ
Занижена мобилизация
И в работата, пък и извън нея, вие днес определено сте човекът - оркестър. На напористите представители на знака Козирог денят се свързва с постигнати финансови реализации. За реализацията на елементарни ангажименти, или за необвързващи контакти в обществото, неделя е много удобна. Не е препоръчително да се заемате с по-важни и отговорни дела, защото не сте достатъчно мобилизирани. Не по-лоши от необвързаните срещи ще са и тези от делови тип.

ВОДОЛЕЙ
Успех
Стари задължения ще ви напомнят за себе си, създавайки у вас отегчение и досада. За много от вас краят на работната седмица е белязан с повече умора и напрежение. Водолейте постигат безусловен успех в реализацията на целите си, независимо каква е сферата, към която са се насочили. Не може да се скрие, че по деловите си цели ще действате по-успешно, но това в никакъв случай не означава, че личните ви ангажименти ще родят проблеми.

РИБИ
Паричен успех
Голяма част от вас ще са заети с лични дела днес. Справяте се успешно с въпрос, който не сте планирали. Контролирайте желанията си и бъдете внимателни в общуванията си, като ограничите деловата си активност. Характеристиката на вашата неделя не се различава съществено от тази на Водолеите. Очертават се добри възможности за успешни контакти и за парични печалби, а за мнозина от Рибите предстоят промени, които ще премахнат много пречки от пътя ви, поставяни умишлено на пътя ви.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft