Хороскоп за днес 13 октомври-Приятна изненада за две зодии, подходящ за покупки

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за днес 13 октомври-Приятна изненада за две зодии, подходящ за покупки
2367
Хороскоп за днес 13 октомври-Приятна изненада за две зодии, подходящ за покупки

Овен
В днешната неделя е най-добре хубаво да си подберете компанията. Съществува риск да се забъркате в неприятна ситуация с хорау които не са много читави, въпреки че може да ви се струва обратното.

Телец
В неделя не бива да се възгордявате (По принцип не бива да се възгордявате, защото това е един от най-големите смъртни грехове според Светото писание) , а това важи особено за неденята.

Кажете ясно какво искате. Няма какво да губите и не е редно да правите компромиси с желанията си.

Близнаци
Денят ще предложи една много приятна изненада в семейството. Само трябва да сет търпеливи, за да разберете всички подробности и да им се наслаждавате изцяло.

Рак
Денят ще бъде много подходящ за покупки. Не се опитвайте обаче да правите емоционални покупки и да се окажете с нещо, о ткоето нямате реална нужда.

Лъв
Денят ще постави начало на период изпълнен с успехи в личните отношения. Битките, които сте водили вече дават плодовете на щастието, което без съмнение заслужавате, но не почивайте на стари лаври.

Дева
Денят ще ви предложи изпитание, което ще преодолеете с лекота, благодарение на късмета ви. Замислете се какво бихте правили при други обстоятелства.

Везни
В неделя ще се наложи да направите тежък избор. Трябва обаче да действате така, че да се срамувате после и ще бъдете в състояние да разказвате без да се притеснявате.

Скорпион
В неделя е възможно да се завърне ваш страх. Ще ви помогне анализ на ситуацията и не бива да се поддавате на стара тревожност. Напълно способни сте да продължите напред без нея.

Стрелец
В неделя трябва да контактувате с хора, с които се познавате от доста време  и знаете, че са откровени с вас, даже с опасността да ви кажат неща, които не ви харесват. Имате нужда от тази откровеност.

Козирог
Тази неделя подбирайте много внимателно думите си и не си позволявайте да своеволничите с изказвания, които могат да наранят някого.

Водолей
Тази неделя не отивайте прекалено далеч - нито в обещанията, нито в откровенията. Пазете личния си живот от любопитни. 

Риби
Тази неделя е ден, в който да си припомните важните неща. Не забравяйте научените уроци. Припомнете си правилата и обещанията, които сте дали.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft